Aromatai pagal zodiako ženklus

Avinas. Mėgsta intensyvius ir patvarius aromatus. Tai natūralu, juk jis – tikras užkariautojas. Svarbiausia – suvilioti ir apsvaiginti, tikrąja to žodžio prasme.  Dažnai pasiruošęs priimti bet kokį iššūkį. Ir vyrai, ir moterys – ekstravertai. Avinui patinka laikyti save nestandartiniu, jam patinka viskas, kas ryšku, šiuolaikiška – todėl jis dažnai renkasi pačių ekstravagantiškiausių parfumerų kvepalus. Jis nebijo bandyti įvairias tonacijas, bet intensyvumas ir netgi aromato aštrumas lieka dominuojančiais.

 

Gimę po šiuo ženklu – energingi ir ryžtingi, su dažnai pasireiškiančiu polinkiu į sportą – mėgsta aromatus su gaivia puokšte. Kasdien mėgsta naudotis tualetiniu vandeniu arba, paprastai, dezodorantais (moterys, neretai mėgsta vyriškus aromatus). Elegantiškam vakarui – kvepalai su pavasario alyvų, gvazdikų arba viržių, miros, kadagio, neroli, muskato, ylango, cinamono aromatais.

 
Jautis. Ryškus žemės ženklų atstovas. Žolių, gėlių, vaisių – tai jo kvapai, nes jis pirmenybę teikia augaliniams aromatams. Moterims – Jautėms visada sekasi parinkti tą nepaprastą gamą, kuri pabrėš jų moteriškumą. Vienintelis skirtumas nuo kitų zodiako ženklų, renkantis aromatus, – aromato tirštumas ir sodrumas. Galima sakyti, jog Jautis maudosi mėgstamuose aromatuose. Niekada neatmeta kitų patarimų ir rekomendacijų šiuo klausimu.

 

Tai solidžios ir jausmingos asmenybės, dievinančios gamtą. Vertina kvepalus, gerai perteikiančius jų norimą respektabilumo statusą. Renkasi prašmatnius, bet tuo pat metu subtilius, švelnius gėlių aromatus, patinka gražūs flakonai. Žvaigždės aktyviai rekomenduoja parfumus su verbenos aromatais (turi savybę raminti aistras), o taip pat su jazminų aromatais (suteikia ramybę), magnolijos, anyžiaus, hiacintų, lelijų, raudonųjų rožių, šermukšnio, ramunėlės, šalavijo aromatais.

 

Dvyniai. Oro ženklas. Nepaliaujami eksperimentatoriai, jie sugeba keisti aromatus, priklausomai nuo paros meto, o kartais kombinuoti juos pagal savo skonį. Tai visada išmuša iš vėžių net patį protingą partnerį, o ypatingai tiesiog įsimylėjusį – Dvynių esmė lieka neatskleista. O kas nori būti apgautas ir likti be nieko? ! Todėl Dvyniams reikia būti atsargiems ir atidiems šiame žaidime, nes aromatų kaita dažnai asocijuojasi ne tik su gamtos nepastovumu ir judrumu, bet ir su neištikimybe.

 

Trokšta nepaliaujamai spindėti. Mėgsta naujas madingas aromatų kompozicijas, pradedant sunkiais kvepalais, baigiant stulbinančiomis jaunatviškomis aromatų kompozicijomis su orchidėjos ir bijūnų natomis. Žvaigždės rekomenduoja kvepintis irisų, levandos, našlaitės, rozmarinų, mėtų, kamelijų, santalo, eukalipto, vetiverio, kitų gėlių ir žalumos aromatais. Dvyniams sunku apsiriboti vienu aromatu, kadangi jiems greitai pabosta net pati geriausia kvepalų gama.

 

Vėžys. Vandens stichijos atstovai dažniau klausosi savo vidinio balso ir nesureikšmina supančio pasaulio. Vėžių paletė – švelnūs, subtilūs aromatai, kurie aplinkinių dažnai net nejuntami. Tik praėjus ilgesniam laiko tarpui Jie išlieka partnerių atmintyje. Kvepalai – Vėžio sielos „rėmai“, juk pagal Dangaus valią jie dažnai nugrimzta į vidinių išgyvenimų erdvę.

 

Paprastai taupus ir ne visada efektingas, labiausiai vertina kvepalus, padovanotus mylimos šeimos narių, pats nemėgsta išlaidauti tokiems dalykams. Noriai kvepinasi švelniais, primenančiais vasarišką jūros vėjelį, parfumais. Žvaigždžių manymu, visų pirma, turi kvepintis irisų, našlaitės, o taip pat nevienareikšmiškos orchidėjos, primenančios mėnulio spindesį – Vėžių sergėtojos, aromatais. Tiks jiems ir jazminai, greipfrutas, bazilikas.

 

Liūtas. Dvelkiantis ir viešpataujantis visur, nes yra lyderis iš prigimties. Neklystamai nuspėja madingas tendencijas ir kartais jas pralenkia.  Jam aromatai – ne užkariavimo įrankis, o apibrėžimo „kas yra kas“ akimirka socialinėje erdvėje. Iš karto aišku: „jis yra karalius, o tu?“ Meilėje Liūtai yra dosnūs ir kilniaširdžiai, apgaubdami partnerį gėlių švelnumu, nukelia jį į kitus pasaulius. Kvepalų pirkimas Liūtams – ritualas su visais išrankaus, įnoringo ir reikalaujančio išskirtinio dėmesio kliento atributais.

 

Dinamiška elegancija ir prašmatnus skonis, būdingas Liūtams, įpareigoja juos rinktis ultramadingus, plačiai reklamuojamus aromatus, nepaisant turimus finansinius resursus. Perka jie ir saldžius, ir sunkius žinomų firmų kvepalus, o taip pat parfumuotus dezodorantus. Pagal žvaigždes, Liūtams skirti tokie aromatai: heliotropo, smilkalų, eglės, pušų, snapučio, melisos, rozmarino ir kiti gilūs aitrūs aromatai.

 

Mergelė. Individualistė, jausminga ir nereikli, analitiškai mąsto, kartais ironiška, bet mėgsta ir vertina kokybiškus daiktus. Intelektuali ir kultūringa, siekia visada išsaugoti šį įvaizdį, o aromatai čia vaidina pagrindinį vaidmenį. Kartais Mergelės ilgam prisiriša prie aromato. Kaip žemės stichijos atstovė ji išlieka abejinga citrusiniams ir šipro aromatams.

 

Išoriškai tobula ir teisinga, visada gerai atrodo, vertina praktiškumą. Nevengia populiarių naujienų, aromatizuotų aliejų, kurie primena vanilines dirvas, magnolijos žiedus ir pan. Žvaigždės rezervavo Mergelei: hiacintą, leliją, santalą, mėtą, mirą, raudonėlį, valerijoną, citriną.

 

Svarstyklės. Didžiuojasi savo išvaizda ir rafinuotumu. Teikia pirmenybę klasikiniams daiktams. Todėl perka žinomus kvepalus. Tai nereiškia, kad jie senamadiški ir nešiuolaikiški. Daugelis jų renkasi abstrakčias žymių dizainerių kompozicijas. Jų paletė – gėlių – aldehidų ir rytų gamos, iš esmės lengvi ir gaivūs aromatai. Šis ženklas simpatizuoja parfumeriniams gaminiams.

 

Skoningai išsirenka ne tik kvepalus ir tualetinius vandenis, bet ir kosmetiką. Pagal žvaigždes jų aromatas – gėlių karalienės – rožės. Gėlių paletėje – aštrūs gvazdikai, jazminai, o taip pat paslaptingos orchidėjos. Tinka čiobrelis, imbieras, mairūnas.

 

Skorpionas. Jis visada ekstravagantiškas, seksualus ir nenuspėjamas, dažnai renkasi aromatus „jai“ ir „jam“. Jo paletė sudėtinga ir įvairi, dažnai tai žinomi kvepalai, juk pagrindinis Skorpiono tikslas – sujaudinti partnerį, suintriguoti ir net psichologiškai išprovokuoti. Ir daugelis užkimba ant kabliuko. Aromatai, kuriuos renkasi Skorpionas, slepia nematomą jėgą. Bet tai tik viena iš lemtingojo Zodiako ženklo mįslių. Dažnai Skorpionai kvepinasi partnerio aromatais, kurdami intymumo atmosferą, darydami ją įvairesnę ir azartiškesnę.

 

Ekspansyvus, kupinas nepalenkiamo pasitikėjimo savimi, ženklas. Kartas nuo karto mėgsta išlaidauti stipriems egzotiško ir saldaus aromato kvepalams. Žvaigždės rekomenduoja jam intensyvius slopių jazminų aromatus ir sodrius, net karčius aliejų ekstraktus, druskas su pačiulio, smilkalų, gvazdikų, kedro, kipariso ekstraktais.

 

Šaulys. Pasitikintis savimi ir energingas, visada kupinas jėgų. Patinka veikti, geras strategas. Aromatai tik dar kartą pabrėžia jo drąsą, gerą skonį ir nuolatinį susikaupimą, gebėjimą reikalui esant atsikirsti ir net atakuoti. Šauliams aromatai padeda apgaubti migla savo kėslus ir tikruosius interesus. Dažnai aromatai kontrastuoja su jų karingumu, neretai kvepalų šeimą, į kurią nukrypsta Šaulių dėmesys, sudaro tiršti gėlių, rytų i
r šipro aromatų atspalviai.

 

Energingas, nuolat judantis, dirbantis, mėgsta patikrintus ir patikimus aromatus. Aromatus traktuoja kaip savo papildomą kozirį dalykiniuose susitikimuose. Žvaigždės „siūlo“ jiems lengvas, nuimančias įtampą gėlių kompozicijas: orchidėjų, žirnelių, levandos, alijošiaus arba muskuso, apelsino, mandarino, rožinio medžio, rožės.

 

Ožiaragis. Jeigu Jūs nebūtumėte kuklumo ir susitvardymo įsikūnijimas iš prigimties, tai apie Ožiaragio seksualumą sklistų legendos. Priešingai nei kiti žemės ženklai, Ožiaragis turi gerą skonį aromatų sferoje ir moka jais naudotis ne išorinei atributikai. Jo aromatai intriguoja, nes atskleidžia tik dalį to paslaptingo pasaulio, kuris yra nuo visų paslėptas.

 

Šiek tiek konservatyvūs, efektingi, mėgsta tradiciškai kvepiančias kompozicijas, kurias pažįsta nuo jaunystės. Kvepinasi nuosaikiai, taupiai ir pagal atitinkančią situaciją. Žvaigždės „siūlo“ jiems gražius, prabangius aromatus, nepaprastus ir jaudinančius, su aguonų, kiparisų, indiškų prieskonių, melisos, anyžiaus, imbiero natomis, kurios padėtų atgaivinti ir išjudinti jų jausmingumą.

 

Vandenis. Vyrai, kaip ir moterys, neprijaukinami. Laisvamaniški ir dažniausiai nemėgsta įsipareigojimų. Labai atidžiai renkasi parfumeriją, stengiasi nedaryti klaidingo įspūdžio apie save. Paslaptingas ir nesuvaldomas, visų pirma mėgsta ir vertina originalumą. Nebijo bandyti naujas aromatų kompozicijas. Žvaigždės mano, kad Vandenio kvepalai turi išsiskirti nekasdieniška, gilia egzotine puokšte. Jam geriausia – šiuolaikiškiausios aromatų kompozicijos, ryžtingos, tačiau šiek tiek svajingos, dvelkiančios bergamotėmis, žalumynais, arbatmedžiu, karpažole.

 

Žuvys. Guvios, ryžtingos ir vikrios. Žuvys visada tinkamai įvertina aromatus. Rūpinasi, kad vonios kambaryje visada pakaktų įvairių gėlių ir žolių aromatų šampūnų, o taip pat jūros, gydomųjų ir aromatizuotų druskų. Geru vakarinės aprangos papildymu Žuvys laiko kvepalus su jaudinančiais čiobrelio, našlaičių, rožių ir irisų, levandų, verbenų aromatais.

 

Šaltinis: horo.lt

 

{parasas}