Lapkričio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Avinui lapkritis bus labai geras mėnuo, nes beveik nepatirsite jokių sunkumų.

Meilė. Jeigu jūs jau turite nuolatinį partnerį, šis mėnuo praeis gana maloniai, išskyrus kelias smulkias konfliktines situacijas. Nors Saturnas stengsis sugadinti jums nuotaiką, Venera iškart skubės pagerinti atmosferą ir suteikti jūsų santykiams darnos. Draugiškai nusiteikęs Marsas padės jums su mylimu žmogumi praleisti keletą aistringų valandų, kurias gerokai pasaldins Veneros sukurta romantiška nuotaika.

Karjera. Profesiniai reikalai lapkritį jums daugiausia seksis, nors ir čia kils nedidelių problemų. Kritiškasis Saturnas kartkartėmis vis parūpins sunkumų, kurie dirgins jūsų nervus. Dėl palankios Veneros įtakos jūs sups jauki darbinė aplinka ir draugiški kolegos, tad smulkūs nemalonumai greitai išsisklaidys malonioje atmosferoje. Marsas pirmoje mėnesio pusėje taip pat bus palankiai nusiteikęs jūsų atžvilgiu, suteiks papildomos energijos ir ištvermingumo, kas gerokai palengvins jūsų darbo kasdienybę.

 

Pinigai. Finansiniu atžvilgiu šį mėnesį turite būti labai apdairūs, – mat Saturnas visą laiką kėsinsis į jūsų santaupas. Kadangi palankioji Venera padės jums sumaniai tvarkyti įvairius sandėrius, todėl dideliu piniginių sunkumų nepatirsite.

 

Sveikata. Dėl kritiško Saturno poveikio lapkričio mėnesį patartina šiek tiek labiau rūpintis savo sveikata, nes galite lengvai susirgti peršalimo ligomis. Renkitės šilčiau. Draugiškas Marsas iki mėnesio vidurio padės jaustis žvaliems ir geros fizinės formos. Venera visą laiką jus saugos nuo sunkių ligų, todėl lapkričio mėnesį, jei nepersišaldysite, turite jaustis gerai.

 

Lapkritis Jaučiui bus permainingas mėnuo.

 

Meilė. Meilės reikaluose jūs turėsite nedidelius sėkmės šansus, nes Venera niekaip neveiks jūsų ženklo, tačiau Jupiteris, Laimės planeta, bus kaip tik jūsų žvaigždyne. Vienišiams antroje lapkričio pusėje pasitaikys gerų progų susirasti tinkamą partnerį. Stenkitės būti švelnesni ir atlaidesni kitiems, nes kritiškai nusiteikęs Marsas iš pradžių suteiks jums agresyvumo, kuris gali atstumti potencialų partnerį. Nuo mėnesio vidurio Marsas su Jupiteriu ims teigiamai veikti jūsų ženklą ir padės susirasti tinkamą partnerį.

 

Susituokę jaučiai lapkritį pradės neramiai, nes kritiškasis Marsas provokuos nesutarimus. Tiesa, Jupiteris pasistengs sušvelninti konfliktus, todėl rimtos šeimyninės krizės nebus. Nuo antrosios lapkričio pusės jūsų santykiai su partneriu pagerės ir įtampa nuslūgs. Dėl abejingos Veneros jūsų santykiams trūks romantikos, tačiau mėnesio pabaigoje vėl sutarsite gražiai.

 

Karjera. Profesiniu atžvilgiu jaučiai po pradinių sunkumų savo rankose turės labai geras kortas. Stenkitės elgtis santūriai, pavargę atsipalaiduoti ir nusiraminti, kad dėl kritiškojo Marso poveikio neįsikarščiuotumėte per greitai, nes tai iki mėnesio vidurio gali turėti pragaištingų pasekmių. Taip pat reikėtų vengti bet kokios arogancijos, nes dėl to gali greitai prasidėti trintis su kolegomis. Jupiteris, atsidūręs jūsų žvaigždyne, pasirūpins, kad pasiektumėte neblogų rezultatų, todėl su darbu turėtumėte gana gerai susitvarkyti. Nuo antrosios lapkričio pusės į jus palankiai atsigręš Marsas ir suteiks ypač daug energijos, kurią būtinai turite panaudoti, kad darbas jums vyktų kaip sviestu pateptas.

 

Pinigai. Lapkritį jums bus atviri keliai finansinei sėkmei, nes jūsų žvaigždyne esantis Jupiteris rūpinsis, kad gausėtų turtai. Vis dėlto per pirmąsias dvi savaites venkite spontaniškų pirkinių ir kitų neplanuotų išlaidų, kurioms gali paskatinti pašaipiai nusiteikęs Marsas.

 

Sveikata. Dėl sveikatos jaučiams lapkritį nebus pagrindo per daug nerimauti, nes juos saugos Jupiteris. Pirmoje lapkričio pusėje kritiškas Marsas gali sukelti nedidelę nervų įtampą ir peršalimo ligas, tad stenkitės kuo dažniau atsipalaiduoti ir laiku pajusti, kada sumažėja energijos, kad galėtumėte jos pasikrauti. Po to Marsas palankiai atsigręš į jus, todėl jausitės gyvybingi ir žvalūs.

 

Dvyniams lapkritis dėl nepalankaus planetų išsidėstymo nebus labai geras mėnuo.

 

Meilė. Meilės dalykuose šiuo metu jums nereikėtų puoselėti jokių vilčių, nes Venera, Meilės planeta, visą mėnesį bus jums priešiškai nusiteikusi. Vienišiams lapkričio mėnesį verčiau visai atsisakyti antrosios pusės paieškų, nes dėl kritiškos Veneros negalėtų kilti jokių romantiškų jausmų tarp jūsų ir potencialaus partnerio. O nuo antrosios mėnesio pusės Marsas paryškins jūsų bjauriąsias charakterio savybes, todėl patikti kitiems bus sunku.

 

Jei esate susituokę, dėl kritiškos Veneros tarp jūsų ir partnerio vyraus disharmonija, o nedraugiškas Marsas nuo antrosios mėnesio pusės pasirūpins sukelti kivirčus. Stenkitės suvaldyti Veneros sukiršintą pavydą, nes palankusis Saturnas šį mėnesį iš tikrųjų garantuos jūsų partnerio ištikimybę.

 

Karjera. Darbe lapkritį Dvyniams bus nelengva. Venera visą mėnesį kurs įtemptą atmosferą darbe, jūsų kolegos bus dirglesni ir piktesni nei paprastai. Tačiau neverta per daug jaudintis: pirmoje mėnesio pusėje Marsas dar bus palankiai nusiteikęs ir suteiks jums energijos bei ištvermės, kuri labai pravers. Be to, draugiškas Saturnas stiprins jūsų kantrybę ir ryžtą, kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus. Antroje mėnesio pusėje stenkitės atsargiai parinkti žodžius bendraudami su kolegomis, nes karingasis Marsas skatins pakelti balsą ir leistis į konfliktus.

 

Pinigai. Lapkričio mėnesį stenkitės saugoti pinigus, nes kritiškoji Venera skatins jus nepateisinamai švaistyti. Jei sugebėsite atsispirti išlaidavimo potraukiui, Saturnas padės išsaugoti santaupas. Šį mėnesį jums geriausia pataupyti visur, kur tik įmanoma.

 

Sveikata. Sveikatos atžvilgiu dėl palankaus Saturno būsite atsparūs ir ištvermingi, tačiau kritiškoji Venera gali pasiųsti mažas infekcijas, todėl šaltomis dienomis renkitės šiltai ir stenkitės nepersišaldyti. Taip pat kreipkite dėmesį į mitybą, nes šį mėnesį būsite linkę priaugti svorio. Dėl Marso poveikio pirmoje mėnesio pusėje jausitės žvalūs ir geros fizinės formos, tačiau vėliau jis nebesaugos jūsų nuo tokių ligų, kurios paprastai būna susijusios su karščiavimu.

 

Vėžiams lapkritis bus gana ramus, neutralus mėnuo su teigiamais akcentais.

 

Meilė. Meilės reikaluose Venera jūsų nei palaikys, nei silpnins, nes visą laiką bus neutrali. Vis dėlto vienišiams nebūtinai turi nesisekti lapkritį, nes nuo antrosios pusės juos globos Marsas ir kiršins trumpalaikiams „vienos nakties“ nuotykiams, be to, palankusis Jupiteris pasirūpins, kad jums sektųsi įsimylėti. Verta įsisąmoninti, kad dėl kritiško Saturno poveikio šiuo metu sudaryta santuoka nebūtinai turėtų trukti amžinybę, todėl venkite užmegzti ilgalaikių ryšių.

 

Jei jau turite nuolatinį partnerį, bendravimo problemos su juo negresia. Jupiteris saugos jus visą laiką ir slopins nepalankią Saturno įtaką, tad didelių nesutarimų šeimoje neturėtų kilti. Dėl palankaus Marso antroje mėnesio pusėje galite tikėtis aistringų valandų meilės valandų su savo partneriu.

 

Karjera. Profesiniame gyvenime šį mėnesį Saturnas rengs jums įvairias kliūtis, tačiau Jupiteris padės išspręsti daugybę konfliktinių situacijų greitai ir naudingai. Atkreipkite dėmesį, kad dėl trūkstamos Marso energijos pirmoje mėnesio pusėje jausitės suglebę ir be motyvacijos, stenkitės neįsigyti priešų dėl savo aptingimo. Nuo mėnesio vidurio atsigausite, nes Marsas atsigręš į jus ir pradės stiprinti jūsų ryžtą ir produktyvumą. Gavę iš jo papildomos energijos lengvai atsispirsite Saturno iššūkiams ir įveiksite darbo problemas.

 

Pinigai. Finansiniu atžvilgiu lapkritis bus jums gana geras. Šį mėnesį palankusis Jupiteris rūpinsis jūsų turtų gausėjimu. Stenkitės nešvaistyti, nes kritiškasis Saturnas kėsinsis į jūsų santaupas.

 

Sveikata. Lapkričio mėnesį saugokitės peršalimo ligų ir renkitės šiltai, nes Saturnas nestiprins jūsų imuninės sistemos. Taip pat kreipkite daugiau dėmesio į mitybą, nes teigiamas Jupiteris pagerins jūsų virškinimą, todėl galite lengviau priaugti svorio. Pirmoje mėnesio pusėje, negaudami Marso energijos, jausitės suglebę ir pavargę, vėliau atsigausite ir pažvalėsite.

 

Liūtams lapkritis bus geras mėnuo.

 

Meilė. Meilės reikaluose lapkričio mėnesį jūs turėsite ypač gerų šansų, nes jus visą laiką globos Venera. Vienišiai šį mėnesį turės puikias galimybes susirasti gyvenimo partnerį, nes dėl Veneros poveikio skleis nepaprastą žavesį ir atrodys seksualūs. Palankusis Saturnas pasirūpins, kad šiuo metu užmegztas meilės ryšys būtų ypač ilgalaikis, todėl šį mėnesį iš tikrųjų galite susirasti sau antrąją pusę.

 

Jeigu jūs jau sukūrėte šeimą, tai nėra jokio pagrindo nerimauti. Palankioji Venera pasirūpins jūsų santykių harmonija ir romantika, o Marso dėka pirmoje mėnesio pusėje netrūks aistringų meilės valandėlių. Palankusis Saturnas užtikrins jums partnerio ištikimybę, todėl pamirškite bet kokį pavydą. Mėgaukitės nuostabiu laikotarpiu su brangiu žmogumi.

 

Karjera. Profesinėje srityje Liūtui lapkritį taip pat seksis gana gerai. Tiesa, kritiškasis Jupiteris parūpins vieną kitą nesusipratimą, tačiau dėl teigiamos Veneros ir palankaus Saturno darbe jus sups harmoninga aplinka, o jūs nestokosite kantrybės ir tolerancijos, sugebėsite sėkmingai išspręsti daug problemų. Iki mėnesio vidurio stenkitės nepakelti balso, kalbėtis su kolegomis švelniai, nes dėl Marso poveikio galite tapti šiek tiek irzlesni, prarasti santūrumą ir susigadinti savo gerą įvaizdį. Po to Marso įtaka nusilps. Jūs tapsite ramesni, bet ir tingesni. Pasinaudokite Marso įtaka pirmoje mėnesio pusėje, stenkitės kuo daugiau nuveikti, tuomet galėsite sakyti, kad lapkritis buvo geras jūsų karjerai.

 

Pinigai. Lapkričio mėnesį stenkitės nedaryti didelių investicijų, nes kritiškasis Jupiteris gali pasirūpinti, kad greitai viską prarastumėte ir patirtumėte nuostolių. Šiaip Venera ir Saturnas padės jums taupiai ir išmintingai valdyti savo turimas santaupas ir reguliariąsias pajamas.

 

Sveikata. Sveikata lapkričio mėnesį jums nekels didelių rūpesčių, tik dėl Jupiterio poveikio pasistenkite kontroliuoti savo mitybą ir privengti pernelyg kaloringo maisto. Venera ir Saturnas saugos jus nuo užkrečiamų ligų. Dėl trūkstamos Marso energijos jausitės šiek tiek apsnūdę ir vangūs, tačiau toks jūsų lėtumas sveikatai nepakenks.

 

Lapkritis Mergelei bus nelabai palankus mėnuo.

 

Meilėje jūs neturėsite gerų šansų, nes Venera visą mėnesį bus nusiteikusi nedraugiškai ir slopins bet kokią romantiką. Vienišiams neverta puoselėti vilčių šį mėnesį susirastai sau antrąją pusę. Apie mėnesio vidurį Marsas įeis į jūsų žvaigždyną, todėl jūs atrodysite labiau agresyvūs ir atbaidysite potencialius partnerius.

 

Jei jau esate sudarę santuoką, būkite nusiteikę sunkumams ir pasirengę juos įveikti. Dėl kritiškos Veneros šeimyninė laimė atsidurs pavojuje. Kol Marsas bus jūsų žvaigždyne, jūsų polinkis į kivirčus bus gerokai padidėjęs. Sunkiausiais momentais jums ateis į pagalbą Jupiteris ir padės sušvelninti konfliktus bei ieškoti kompromisų ir taikytis. Stenkitės išsikalbėti su savo partneriu ir išklausyti jį, tuomet išvengsite didelių konfliktų.

 

Karjera. Darbe jūsų reikalai bus šiek tiek geresni. Tiesa, dėl kritiškos Veneros vyraus nemaloni atmosfera ir kolegos bus labiau linkę elgtis nedraugiškai. Gera proga padaryti karjeros šuolį, bet kartu ir pavojus nusmukti atsiras apie mėnesio vidurį, kai Marsas atsidurs jūsų žvaigždyne. Jis gali suteikti jums nepaprastai daug energijos bei paversti jus pasipūtusiu ginčų ir konfliktų sukėlėju. Veneros sukurtoje nepalankioje atmosferoje net menkiausia kritika gali išaugti į didelę nesantaiką. Būkite santūrūs, stenkitės niekur nesikišti ir kruopščiai atlikite savo darbą. Kantrybės jums suteiks Jupiteris.

 

Pinigai. Su pinigais lapkričio mėnesį elkitės labai atsargiai, nes Venera ir Marsas skatins jus beprasmiškai švaistyti ir pirkti neapgalvotus pirkinius. Palankus Jupiteris pasistengs, kad bent jūsų nuolatinės pajamos nenutrūktų.

 

Sveikata. Lapkričio mėnesį renkitės šiltai ir saugokitės peršalti, nes dėl nepalankios Veneros tapsite neatsparūs infekcinėms ligoms. Pasirūpinkite savo mityba, nepersivalgykite, nes šį mėnesį būsite linkę greičiau nutukti. Dėl jūsų žvaigždyne esančio Marso gali greičiau pakilti temperatūra, jei susirgtumėte, tačiau iš jo gausite papildomos energijos ir jausitės žvalūs bei veiklūs. Nuo sunkių ligų jus saugos Jupiteris, tad lapkričio mėnesį sveikata gali ir nesutrikti.

 

Svarstyklėms lapkritis bus permainingas mėnuo, nes jos bus veikiamos skirtingų įtakų.

 

Meilė. Meilės reikaluose jūs turėsite geras galimybes – Venera visą laiką jus globos. Vienišiai šį mėnesį turės gerų progų susirasti partnerį, nes jiems padės draugiškoji Venera. Tačiau Saturnas, atsidūręs jūsų žvaigždyne, trukdys užmegzti artimus ryšius ir slopins romantiškas nuotaikas.

 

Jei jau turite nuolatinį partnerį, tai jūsų santykiai su juo šį mėnesį bus geri, išskyrus kelis smulkius nesusipratimus. Saturnas galėtų sukelti slogią įtampą namuose, bet Venera ją greitai išsklaidys ir sukurs harmoningą atmosferą. Marsas padės jums išgyventi aistringos meilės valandėlių, kurias romantiškomis nuotaikomis dar labiau pasaldins Venera.

 

Karjera. Profesiniai reikalai lapkričio mėnesį jums seksis, išskyrus kelias nedideles problemas. Kritiškasis Saturnas parūpins jums šiokių tokių sunkumų, kuriuos jūs patys turite lengvai išspręsti. Geranoriška Venera sukurs jums palankią darbinę atmosferą. Kolegos bus nusiteikę draugiškai ir pasirengę padėti, todėl visos problemos bus išspręstos. Iki mėnesio vidurio jus globos Marsas, kuris suteiks jėgų ir ištvermės, tuo gerokai palengvindamas darbo kasdienybę.

 

Pinigai. Finansiniu atžvilgiu šį mėnesį turite būti apdairesni, nes Saturnas visą laiką taikysis į jūsų santaupas. Šiaip dėl globojančios Veneros jums seksis elgtis su pinigais, tvarkyti sandėrius, todėl didelių sunkumų nepatirsite.

 

Sveikata. Lapkričio mėnesį dėl priešiško Saturno turėtumėte ypač pasirūpinti savo sveikata, nes būsite linkę į peršalimo ligas. Renkitės šiltai. Pirmoje mėnesio pusėje energijos ir jėgų jums suteiks Marsas. Venera saugos jus
nuo sunkesnių ligų ir traumų, jeigu patys nebandysite rizikuoti.

 

Lapkričio mėnuo skorpionams bus veikiau nepalankus, nes kai kurios planetos veiks neigiamai.

 

Meilė. Meilės reikaluose turėtumėte gerokai sumažinti savo lūkesčius, nes Venera šį mėnesį bus nusigręžusi nuo jūsų ir nepadės užmegzti romantiškų santykių. Be to, vienišiams bus sunku surasti partnerį, nes Jupiteris nepadės jiems pasirodyti patraukliais ir simpatiškais. Pirmoje mėnesio pusėje Marsas suteiks jiems agresyvumo, todėl sužavėti kitą bus sunku. Verčiau šį mėnesį skirkite jėgas kitiems dalykams, o ne gyvenimo draugo paieškoms.

 

Jeigu jūs jau turite antrąją pusę, iš anksto mintyse pasiruoškite galimiems nesusipratimams su partneriu, kuriuos sukels priešiškas Jupiteris. Pirmoje mėnesio pusėje jūs būsite labiau linkę į kivirčus – karingasis Marsas skatins jus kelti konfliktus.

 

Karjera. Profesinis gyvenimas lapkričio mėnesį bus gana audringas, nes nepalankiai nusistatęs Jupiteris paruoš netikėtų, nemalonių staigmenų, kurias turėsite įveikti. Neigiamas Marsas pirmoje mėnesio pusėje iššauks vieną kitą konfliktą. Mat jūs elgsitės agresyviai ir arogantiškai, tuo erzindami ir piktindami kolegas. Stenkitės būti tolerantiškesni ir dėmesingesni kitiems, neišsišokti per daug ir nelįsti kitiems į akis. Antroje mėnesio pusėje Marsas taps atlaidesnis jums, nepagailės jums energijos, todėl lengvai pasieksite užsibrėžtus tikslus, jeigu nebūsite nepataisomai jų sužlugdę pirmoje mėnesio pusėje.

 

Pinigai. Su pinigais lapkričio mėnesį elkitės atsargiai, venkite didelių investicijų. Kritiškasis Jupiteris gali pasirūpinti, kad patirtumėte nuostolių. Pirmoje mėnesio pusėje stenkitės nepirkti nebūtinų dalykų, nes dėl nepalankaus Marso tokios išlaidos gali sukelti nepageidaujamų pasekmių.

 

Sveikata. Per daug nerimauti dėl sveikatos lapkričio mėnesį neteks, bet vis tiek būkite atsargūs. Dėl Jupiterio poveikio tapsite tingūs ir galite greitai priaugti svorio, todėl stenkitės nevalgyti labai kaloringų produktų. Nuo mėnesio vidurio jus pradės globoti Marsas, pasijusite energingi ir žvalūs, tuo metu bus labai naudinga užsiimti sportu ir pajudėti.

 

Šauliui lapkritis bus puikus mėnuo, bene geriausias iš visų Zodiako ženklų.

 

Meilė. Meilės reikalai jums klostysis puikiausiai, nes visą laiką globos Venera. Vienišiai visą mėnesį turės gerų šansų susirasti sau partnerį. Be to, Saturnas bus palankus jums ir pasistengs, kad šiuo metu užmegztas ryšys būtų ypač ilgalaikis. Tad jūs galite šį mėnesį susirasti gyvenimo partnerį.

 

Jeigu jūs jau esate susituokę, tai jūsų santykiai su partneriu bus geri. Venera visą mėnesį skatins romantiškas nuotaikas ir stiprins aistras. Saturnas pasistengs, kad partneris jums liktų ištikimas. Jums lapkritis bus šeimyninės darnos ir meilės mėnuo.

 

Karjera. Jūsų padėtis darbe lapkričio mėnesį bus labai gera. Dėl palankaus Veneros poveikio galite tikėtis harmoningos atmosferos, draugiškai nusiteikusių, visuomet padėti pasirengusių kolegų. Saturnas taip pat veiks jus teigiamai, suteiks kantrybės ir geležinės valios tikslui pasiekti. Pagaliau pirmoje mėnesio pusėje ir Marsas veiks jus palankiai, suteikdamas energijos ir ištvermės bei ryžto. Vis dėlto antroje lapkričio pusėje pasistenkite nenuleisti rankų ir nepasiduoti galimam tinguliui.

 

Pinigai. Dėl pinigų šį mėnesį rūpesčių neturėsite, nes Venera padės sėkmingai tvarkyti finansinius reikalus, o Saturnas saugos jūsų santaupas.

 

Sveikata. Sveikatos atžvilgiu lapkritis Šauliui bus geras mėnuo. Venera saugos nuo negalavimų ir peršalimo ligų. Saturnas suteiks jums ištvermės ir atsparumo, o palankusis Marsas iki mėnesio vidurio padės jums palaikyti gerą fizinę formą ir jaustis žvaliems. Antroje mėnesio pusėje jausitės šiek tiek suglebę ir greičiau pavargsite. Pasistenkite, kad dėl sustiprėjusio potraukio saldumynams ir delikatesams nenukentėtų jūsų figūra.

 

Lapkritis Ožiaragiams bus neutralus mėnuo su tam tikrais nedideliais sunkumais.

 

Meilė. Meilės reikaluose lapkričio mėnesį jums nesišypsos didelė laimė, tačiau labai nelaimingi nesijausite. Vienišiai teoriškai daugiausia šansų susirasti partnerį turės pirmoje lapkričio pusėje, kai Jupiteris jus globos, o Marsas dar nebus nusigręžęs. Tačiau turite prisiminti, kad dabar užmegzti santykiai bus problematiški, nes Saturnas, Išbandymų planeta, bus nusiteikusi priešiškai jūsų atžvilgiu. Todėl vertėtų daugiau dėmesio skirti kitiems gyvenimo dalykams.

 

Jeigu jūs jau turite nuolatinį gyvenimo partnerį, nusiteikite tam tikriems nesutarimams namuose, nes kritiškas Saturnas jus bandys. Vis dėl to palankusis Jupiteris stengsis sušvelninti situaciją ir suteikti harmonijos jūsų santykiams. Nuo mėnesio vidurio jus palaikys Marsas, todėl galėsite sustiprinti savo meilę.

 

Karjera. Darbe lapkričio mėnesį jums reikia nusiteikti sunkumams, nes priešiškasis Saturnas nuolat mėtys akmenis jums po kojomis ir suteiks jums nelengvų išbandymų. Vis dėlto palankusis Jupiteris padės pasiekti neblogų rezultatų ir gerokai palengvins darbinę kasdienybę. Nuo mėnesio vidurio Marsas stiprins jūsų jėgas ir valią, todėl lengviau seksis įveikti visus išbandymus.

 

Pinigai. Šį mėnesį sutelkite ypatingą dėmesį į išlaidas, nes būsite linkę beprasmiškai leisti pinigus ir tuštinti savo santaupas. Nors Jupiteris bus palankus jums, tačiau jis gali tik užtikrinti, kad gautumėte savo įprastą atlyginimą, bet ne daugiau.

 

Sveikata. Lapkričio mėnesį stenkitės neperšalti, renkitės šiltai, nes dėl Saturno poveikio būsite linkęs į peršalimo ligas. Pirmoje lapkričio pusėje dėl trūkstamos Marso energijos jausitės vangūs ir suglebę, greičiau pavargsite, tačiau nuo mėnesio vidurio jūsų savijauta pagerės, tapsite aktyvesni ir energingesni.

 

Lapkritis Vandeniui bus permainingas ir audringas mėnuo dėl skirtingo planetų poveikio.

 

Meilė. Meilės reikaluose jūs iš principo turite gerų šansų, nes Venera, Meilės planeta, jus globos. Vienišiai visą mėnesį spinduoliuos nepaprastą žavesį ir trauks priešingą lytį. Tačiau būkite atsargūs: Marsas pirmoje mėnesio pusėje dar bus nedraugiškai nusiteikęs ir pasistengs, kad jūs elgtumėtės arogantiškai ir agresyviai. Valdykitės, būkite taktiški ir santūrūs. Antroje mėnesio pusėje Saturnas veiks jus palankiai, todėl šiuo metu užmegztas ryšys bus ilgalaikis ir patvarus. Geriausiai seksis ieškoti partnerio nuo mėnesio vidurio, kai Marso poveikis susilpnės.

 

Jeigu jūs jau esate susituokę, tai pirmoje mėnesio pusėje su partneriu turėsite nedidelių konfliktų, tačiau globojanti Venera pasirūpins, kad juos greit išspręstumėte, suteiks jūsų santykiams harmonijos ir romantikos. Saturnas užtikrins, kad partneris liktų jums ištikimas, todėl stenkitės nepavyduliauti ir nekritikuoti partnerio.

 

Karjera. Jūsų padėtis darbe lapkričio mėnesį bus keista. Viena vertus, Venera pasirūpins sukurti malonią darbo atmosferą ir apsups jus draugiškai nusitekusiais kolegomis. Kita vertus, dėl karingojo Marso poveikio iki mėnesio vidurio jūs patys būsite linkę kitus kritikuoti, įžeidinėti ir žeminti jų orumą. Sąmoningai stenkitės elgtis santūriai ir nebūkite pasipūtę. Saturnas tuomet padės jums išlikt
i tolerantiškiems ir kantriai įveikti kliūtis, kurios kils darbe.

 

Pinigai. Vandeniui šį mėnesį reikėtų griežtai atsisakyti bet kokių rizikingų ir stambių investicijų, kad beprasmiškai neprarastų pinigų. Smulkiose finansinėse operacijose ir rutininiuose pirkimuose jums padės Venera ir Saturnas.

 

Sveikata. Dėl Veneros ir Saturno globos Vandenio sveikata išliks daugmaž stabili, tačiau vertėtų kreipti didesnį dėmesį į mitybą, nes priešiško Jupiterio poveikio sukeltas tingulys gali padėti priaugti svorio. Nuo mėnesio vidurio ims trūkti Marso energijos, todėl dažniau jausitės vangūs ir suglebę.

 

Lapkritis Žuvims bus veikiau nepalankus mėnuo.

 

Meilė. Meilėje susidursite su tam tikromis problemomis, nes Venera visą mėnesį bus priešiškai nusiteikusi. Vienišiai turėtų gerai pasvarstyti, ar jiems verta ieškotis partnerio, nes sėkmės tikimybė yra labai menka. Ypač antroje mėnesio pusėje turėsite sunkumų, nes Marso poveikis jums taps kritiškas.

 

Jeigu jūs jau turite savo gyvenimo partnerį, galite iš anksto mintyse pasiruošti smulkiems barniams. Dėl nedraugiškos Veneros jūsų santykiams trūks romantikos ir švelnumo, o dėl Marso poveikio būsite linkę greičiau supykti ir kelti konfliktus. Nemalonią situaciją šiek tiek sušvelnins Jupiteris ir stengsis atstatyti pašlijusių santykių harmoniją.

 

Karjera. Profesiniu atžvilgiu Žuvims šį mėnesį taip pat bus nelengva, nes kritiškoji Venera sudarys joms priešišką aplinką, bendradarbiai atrodys nedraugiški. Jupiteris šiek tiek užglaistys šiuos priešiškumus ir padės pasiekti kelis neblogus rezultatus darbe, tačiau jo poveikio galia nusilps, kai nuo mėnesio vidurio neigiamai pradės veikti Marsas. Visą mėnesį stenkitės vengti bet kokių ginčų ir nieko nesakykite, dėl ko paskui tektų gailėtis, nes tikrai visi jūsų kritiški žodžiai atsigręš prieš jus. Šį mėnesį net geriau būtų išeiti atostogų, jei tai įmanoma. Jei ne, nesileiskite į jokias diskusijas, kad neįskaudintumėte kitų.

 

Pinigai. Šį mėnesį būtinai reikėtų pataupyti, nes priešiškoji Venera skatins neprotingai leisti pinigus. Vis dėlto nuolatinės pajamos dėl palankios Jupiterio įtakos išliks stabilios ir jums nereikės bijoti, kad nebegausite įprasto atlyginimo. Jei neišlaidausite, lapkričio mėnuo finansiniu atžvilgiu bus jums geras.

 

Sveikata. Kadangi dėl kritiškos Veneros tapsite neatsparūs infekcinėms ligoms, stenkitės šaltomis dienomis nepersišaldyti. Taip pat reikėtų rūpintis savo mityba, nes būsite linkę greičiau priaugti svorio. Draugiškas Jupiteris stengsis sustiprinti jūsų imunitetą. Jei patys pasisaugosite, tai rimtų sveikatos problemų neturėsite.

 

{alfa2}