Mažeikių savivaldybės vadovai pagerbė rajono sportininkus

Spalio 21 dieną, Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys, mero pavaduotojai Kęstutis Bartkevičius ir Jonas Siminkevičius kartu su Savivaldybės administracijos atstovais pagerbė Mažeikių rajono sportininkus.

Mero padėkos raštais ir atminimo dovanomis buvo apdovanoti karatė Shotokan treneriai Vidmantas Butnorius, Rolandas Volkovas, Artūras Gerikas bei Gvidas Kenstavičius ir sportininkai už sėkmingą dalyvavimą Pasaulio Shotokan karatė čempionate bei SKDUN Kohai shotokan karatė taurės varžybose.

 

Pagerbtas mažeikiškis galiūnas Antanas Abrutis, kuris jau daug metų gina mūsų krašto garbę, garsina rajoną, džiugina iškovotomis taurėmis.

 

Nuoširdūs sveikinimai ir padėkos žodžiai skirti ir vienos seniausios Mažeikiuose sporto šakos – stalo teniso–klubo „Vijurkas“ treneriui Raimondui Jackevičiui bei jo treniruojamoms merginų bei vaikinų komandoms. Šie sportininkai praėjusį sezoną iškovojo ir apgynė šalies čempionų bei vicečempionų vardus.

 

Sportininkų pagerbimo šventėje negalėję dalyvauti krepšinio treneris Vidmantas Bertys bei jo penkiolikmetis auklėtinis Edvinas Rupkus taip pat susilaukė šiltų Savivaldybės vadovų padėkos žodžių. Pasidžiaugta, kad mažeikiškis Edvinas Rupkus buvo pripažintas praėjusio sezono naudingiausiu žaidėju savo amžiaus grupėje. Šis jaunuolis kartu su Lietuvos rinktine tapo XI Europos jaunimo vasaros olimpinio festivalio nugalėtoju.

 

Po oficialiosios dalies šventės dalyviai dalijosi įspūdžiai, pasiekimais ir lūkesčiais.

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}