Sportinio pokerio asociacijos „Epoker club“ atidarymas Mažeikiuose

Sportinis pokeris sparčiai populiarėja Lietuvoje. Vis dažniau girdime apie didelius lietuvių laimėjimus internete ar „gyvuose“ turnyruose, vis daugiau Lietuvos pokerio entuziastų buriasi į bendruomenes, televizijos kanalai transliuoja laidas apie šią sporto šaką.

Mažeikių sportinio pokerio entuziastai taip pat kviečiami susiburti į vieningą klubą. Spalio 22 dieną, šeštadienį, 16 valandą baro „Bildukas“ antrame aukšte vyks Mažeikių sportinio pokerio asociacijos „Epoker club“ atidarymas.

 

Klubo tikslas – organizuoti ir dalyvauti rengiamuose regioniniuose, nacionaliniuose bei tarptautiniuose sportinio pokerio čempionatuose, vienyti žmones turinčius vieningą nuomonę bei interesus, didinti domėjimąsi pokerio sporto šaka.

 

Sportinio pokerio entuziastai sieks šią veiklą vystyti visame Žemaitijos regione, dalyvauti rengiamose akcijose, bei labdarose, skatinti aplinkinius domėtis visuomeninėmis problemomis, skatinti domėtis ne tik sportiniu pokeriu bet ir kitomis sporto šakomis, bei lavinti protinius gebėjimus.

 

Perspektyvos: visuomenės fizinis bei kultūrinis tobulėjimas, naujų darbo vietų kūrimas, Lietuvos valstybės reklamavimas bei populiarinimas.

 

{parasas}