Nuotraukų magija: su kuo ir kur nevalia fotografuojantis?

Su nuotraukomis siejama daug prietarų. Ne paslaptis, kad žmogus išties dalį savo energijos perduoda ir fotografijai. Kaip tik per šią dalelę, kuri yra tokia pat individuali, kaip ir pirštų antspaudai, patyręs ekstrasensas ir gali nustatyti, kur šią akimirką yra žmogus ar kuo jis serga.

O kad kas nors per nuotrauką ar pati nuotrauka jums nepakenktų – štai keletas naudingų patarimų.

 

Nevalia fotografuotis šalia žmonių, kurie jums nepatinka ar kurie jūsų nemyli. Taip pat pavojinga dovanoti savo nuotrauką mažai pažįstamiems žmonėms arba su tokiais fotografuotis.

 

Šeimos nuotraukų albumą geriau laikyti šviesioje patalpoje. O kad vienos nuotraukos neveiktų kitų, negalima sumaišyti į vieną krūvą gyvų ir nuo įvairių ligų, nelaimingų atsitikimų mirusių žmonių, alkoholikų ir narkomanų nuotraukomis.

 

Dėl tos pačios priežasties nerekomenduojama fotografuotis prie mirusiojo. Be to, kai kurie ekstrasensai yra įsitikinę, jog laidotuvių fotografavimas ar filmavimas apskritai trukdo mirusiojo sielai pereiti į kitą pasaulį.

 

Silpnam, pavargusiam, susirgusiam žmogui geriau apskritai nesifotografuoti.

 

Jei fotografuojatės gamtoje, apsidairykite ir atkreipkite dėmesį, kokie augalai jus supa. Topolis ir uosis – tai medžiai, kurie atima energiją. O ąžuolas, beržas, pušis – atvirkščiai, suteikia daugiau energijos.

 

Idealus fonas nuotraukai – lauko gėlės: neužmirštuolės, ramunės, žibuoklės. Atsargiau vertėtų fotografuotis šalia narcizų, lelijų, tulpių – jos laikomos vienatvės gėlėmis.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}