Nemokama navigacija pritaikyta populiariems „Nokia E71” ir „Nokia E66” modeliams

Vartotojai paprašė – „Nokia“ įsiklausė: nemokama navigacija tapo prieinama itin populiariems modeliams „Nokia E71“ ir „Nokia E66“.
Sausio mėnesį „Nokia“ pranešė, kad diegs nemokamą navigacijos galimybę ir „Ovi Žemėlapius“ į visus naujus išmaniuosius telefonus, pradedant „Nokia E72“, „Nokia N97 mini“ ir „Nokia X6“. Vis tik, vartotojams pageidaujant, bendrovė sukūrė nemokamos navigacijos versiją, skirtą ir senesniems „Nokia E71“ ir „Nokia E66“ įrenginiams.

„Nokia E72” ir „Nokia E66” yra paskutiniai „S60 3.1” ir senesnių operacinių sistemų įrenginiai, kuriems yra pritaikyti „Ovi Žemėlapiai“. Tačiau kiekvienas naujas „Nokia“ išmanusis telefonas yra ir bus pakuojamas su pilna nemokama navigacija kelionėms automobiliu ir pėsčiomis. Atnaujinimus minėtų „E Serijos“ modelių turėtojai gali parsisiųsti iš Nokia.com/maps, jie taip pat bus prieinami per „Ovi Parduotuvę“.

 
„Ovi Žemėlapiai“ yra suderinti su šiais telefonų modeliais: „Nokia N97“, „Nokia N97 mini“, „Nokia 5800 XpressMusic“, „Nokia 5800 Navigation Edition“, „Nokia E52“, „Nokia E55“, „Nokia E72“, „Nokia 5230“, „Nokia 6710 Navigator“, „Nokia 6730 classic“, „Nokia X6“, „Nokia N86 8MP“ ir yra šiek tiek mažiau funkcionalesni „Nokia E71“ ir „Nokia E66“ modeliuose.

Vartotojai per „Ovi Suite“ programinę įrangą galės atsisiųsti šalių žemėlapius į savo įrenginius ir naršyti po juos nenaudojant mobiliojo interneto. Nors pritaikyti „Ovi Žemėlapius“ anksčiau išleistiems įrenginiams yra labai sudėtinga, „Nokia“ nusprendė sukurti nemokamą navigaciją „Nokia E71“ ir „Nokia E66” įrenginiams. Tiesa, dėl ribotų techninių galimybių, šiuose modeliuose nebus dalies papildomo turinio, pvz. „Michelin“ ar „Lonely Planet“ gidų.

 

www.technologijos.lt