Keturios „madingos“ klaidos

Alfa.lt

 

Mini sijonas + gili iškirptė

Bet kuris mados ekspertas paskys, kad nieko nėra vulgariau už šį derinį. Jis gali „sugadinti” net idealią figūrą. Geriausiu atveju, apie jus pagalvos, kad neturite skonio, blogiausiu – palaikys laisvo elgesio mergina. Tokia apranga tinka tik amerikiečių reperių vaizdo klipuose.

„Niekada nesistenkite parodyti visų savo grožybių, nes galite tapti nebeįdomi“, – teigia mados ikona Viktorija Bekchem. Ir ji visiškai teisi.

 

 

„Žuvies uodega“


Kai kažkada išgirdau, kad taip vadinami stringai, išsikišę iš džinsų, pagalvojau, kad taiklesnio pavadinimo nesugalvosi. Gerai, kad anksčiau taip dažnai matytas vaizdelis, dabar jau pamažu nyksta. „Nieko nėra baisiau už nuskalbtą stringų gumelę. „Ne ką geriau atrodo ir pėdkelnės, kyšančios iš kelnių ar sijono”, – teigia mados žinovė Kamilla Morton. Beje, paprastos moteriškos kelnaitės, išlindusios iš džinsų, mados žinovų kritikuojamos daug mažiau.

 

 

Basučių + pėdkelnių derinys

Žodis „basutės” savaime sako, kad šį apavą reikia avėti basa koja. Tuo labiau, kad pėdkelnių siūlė kyšanti iš basučių atrodo mažų mažiausiai negražiai. Be kojinių reikėtų avėti ir tuos batelius, kurių priekis yra atviras. Na, o vėsiomis vasaros dienomis, manau, kiekviena savo avalynės dėžėje rasime „uždarus” batelius.

 

 

Šortai + kedai


Jei mūvite šortus, avėkite batelius, basutes, tik jokiu būdu ne kedus. Sportiniai bateliai pateisinami tik tuo atveju, jei susiruošėte sportuoti. Kedai – ne tas apavas, kuris tinka dailiai moteriškai kojai. Beje, prisiminkite, kad šortai neturėtų būti labai aptemti ir super trumpi. Sportiniai bateliai taip pat netinka ir prie visokio ilgio sijonų (išimtis tik teniso apranga).