Nepatrauklios žmonos privalumai

Ar žinote, kodėl verta vesti nepatrauklią moterį? Nežinote? Tada paskaitykite!

Jūs jausitės labiau vertinamas.  Būkite sąžiningi: kai susitinkate su pernelyg gerai atrodančia moterimi, gali apimti jausmas, kad esate jos nevertas. Aukosite dėl jos viską, nes nieko geriau už ją greičiausiai nesutiksite. Taigi, į šią situaciją pažvelkite kitu kampu – jei jūs už ją pranašesnis, ji su jumis elgsis kaip su dievu.

Seksas bus nuostabus. Suprantama, norėsite užgesinti šviesą kambaryje kaip įmanoma greičiau, juk miegamajame jūs ne su super-modeliu. Kita vertus, seksuali moteris niekada nedės daug pastangų, kad jus visapusiškai patenkintų.

Vyrams patinka tos moterys, kurios gali išpildyti kiekvieną jų užgaidą. Nepatraukli moteris, atliks visus jūsų pageidaujamus „triukus“, kad tik kuo ilgiau išlaikytų jus ir turėtų aktyvų lytinį gyvenimą.

 

Kiti žmonės laikys jus nuoširdžiu. Vyrai pasirinkę nepatrauklias moteris, yra vertinami kaip nuoširdūs ir sąžiningi. Jūs būsite laikomas vienu iš tų vyrų, kuris geba matyti ne tik išorinį, bet ir vidinį grožį. Damos, nepykite, tačiau jei matome jus su nepatraukliu vyru, reiškia, kad jis turtingas ir jūs su juo tik dėl pinigų.

 

Draugai nelaikys jūsų varžovu. Įsivaizduokite vyrą, kuris nuolat sukasi tarp būrio gražuolių. Greičiausiai nekviesite jo į vakarėlį, nes pabijosite, kad jis gali nuvilioti jūsų išrinktąją. Net jeigu ir esate vedęs gražią moterį, niekada negalėsite jos patikėti į „lovelaso“ rankas.

 

Jums nereikės pavyduliauti. Vyrams, kurie šalia turi gražią moterį, dažnai tenka pavyduliauti. Sunku nuolat gyventi su jausmu, kad kažkas ją gali iš jūsų pavogti ir visi jos slapta geidžia. Nepatraukli žmona – mažiau pagundų kitiems.

 

Ji – visapusiška asmenybė. Jei gražuolė, nuolat liaupsinama ir neatsigenanti gerbėjų rato, gali atrodyti nieko neišmananti ir tik apie grožio procedūras galvojanti naivuolė, tai nepatraukli moteris turės platesnes pažiūras ir bus kur kas įdomesnė pašnekovė.

 

Jūsų interesai greičiausiai sutaps. Gražios moterys paprastai kyla iš šeimų, kuriose daug pastangų ir pinigų investuojama į grožį. Jų gyvenimas susideda iš pirkinių, grožio procedūrų ir kitų dalykų. Tuo tarpu ne tokia patraukli moteris nepabijos ir vyriškų pomėgių, tokių kaip futbolas, alus, automobiliai ir kita.

 

Galite jaustis užtikrintas dėl savo išvaizdos. Jei susitikinėjate su patrauklia moterimi, kuriai ne prie širdies alus, dešrainiai ir drybsojimas kušetėje, jums reikės nemenkai pasistengti, kad išlaikytumėte jos susidomėjimą jumis. Greičiausiai tokia moteris sieks idealo. O jei pašonėje turėsite nepatrauklią moterį, mažiau pastangų reikės dėti kuriant teigiamą įspūdį.

 

Žmonės galvos, kad jūs žinote kažką daugiau nei jie. Jei su savo nepatrauklia žmona atrodysite laimingas, kiti vyrai galvos, kad atradote dar iki šiol neatrastą „nirvaną“.

 

Truputis alkoholio ir šalia jūsų tikra deivė. Tiems, kurie nežino: pats geriausias seksas – išgėrus alkoholio. Jis leidžia atsipalaiduoti ir pasijusti porno – žvaigžde. Nepatraukli moteris jūsų akyse išgražėja ir tampa tikra gazele. Tuo tarpu, jei jūsų moteris ir taip atrodo kaip gazelė, ko dar iš jos galite tikėtis?

 

{balsas2}