Vyriško garderobo perliukai rudeniui

Keičiasi metų laikai, keičiasi ir apranga. Taigi, kas siūloma šį rudenį vyrams?

Išbandykite naujas variacijas

Varginantys „ofisiniai maišai“ (kostiumai) jau seniai atsibodo, norisi pasimatuoti ką nors lengvo, pagaminto iš lengvos medvilnės. Tegul prasegtas švarkas šoka kartu su vėju, gaivina kūną ir dovanoja nuostabias akimirkas elegantiškam ir temperamentingam vyrui.

Be diržo… Pilko kostiumo kelnės ir be diržo puikiai atrodo bei laikosi ant atletiško sudėjimo vyro. Kaklaraištis ir nosinaitė – abu languoti ir rudos spalvos. Greičiausiai jums patiks.

 

Lininis kostiumas nuostabiai atrodo su rudais odiniais batais ir languotais (balintos kavos linijos) marškiniai su šiek tiek deformuotais apykaklės krašteliais. Aišku, kad kaklaraištis, nosinaitė ir laikrodis suteiks minėtam elegantiškumui teigiamo balanso.

 

Daugelis tiesiog nemoka teisingai naudotis juodo kostiumo mentališkumu. Tokie žmonės būna panašūs į vampyrus ir visada atrodo rimti. Nereikia dėl to kvaršinti sau galvos, juk „juodas“ gali lengvai pelnyti šlovę dienos metu.

 

Kaitrus ambicingo, temperamentingo, nepriekaištingą skonį turinčio vyro įvaizdis gali būti „iškeptas“ gan nesudėtingai: juodas kostiumas, nepriekaištingi balti marškiniai ir kaklaraištis (kavos su pienu spalvos). Šį kartą taip pat neapsieita be šviesiai rudos spalvos nosinaitės.

 

Mėgaukitės tuo, kad galite atrodyti elegantiškai ir tuo pačiu galite leisti savo kūnui kvėpuoti. Tai tęsis neilgai. Metų laikai netrukus keisis.

 

Griežtos mėlynos spalvos kostiumas, vėl iš po rankogalių kyšantys marškiniai ir sniego baltumo pedantiškai sulankstyta nosinaitė priekinėje švarko kišenėje. Pėdoms, beje, bus kur kas komfortiškiau odiniuose vintažiniuose batuose, kuriuos patariama avėti be kojinių.

 

{alfa2}