Keptos krabų lazdelės pusryčiams

Jums reikės:

pakelio krabų lazdelių;

fermentinio sūrio;

2 kiaušinių;

džiūvėsių.

Marinatui:

2 apelsinų;

skiltelės česnako;

truputi aliejaus;

prieskonių,

pipirų;

paprikos miltelių.

 

Gaminimas

 

Iš apelsinų išspausti sultis ir į jas sudėti smulkintą česnaką, prieskonius, pipirus, paprikos miltelius, supilti aliejų ir viską išmaišyti. Gautu marinatu apipilti krabų lazdeles ir palikti per naktį.

 

Sutarkuoti fermentinį sūrį. Tada krabų lazdeles pavolioti į jį, po to į kiaušinių plakinį, į džiūvėsius, dar kartą į kiaušinių plakinį ir į džiūvėsius. Kepti įkaitintame aliejuje.

 

Skanaus!

 

{parasas}