UAB „Mažeikių šilumos tinklai“ informuoja

Šilumos tiekimo magistralės nuo Algirdo gatvės iki miesto katilinės atkarpoje baigiami modernizacijos darbai – daugiau kaip 27 metus tarnavusi magistralė keičiama pramoniniu būdu izoliuotais vamzdžiais.

Šiuo projektu užbaigiamas visos magistralės nuo katilinės iki senamiesčio ir Pavasario gatvės atnaujinimas. Modernizacijos tikslas, panaudojant Europos Sąjungos paramą 1,63 mln. lt. skirtą  projektui, padidinti šilumos tiekimo patikimumą ir mažinti šilumos praradimus trasose. Tačiau dėl šio projekto didelės apimties nebuvo įmanoma jo įgyvendinti kartu su katilinės stabdymu birželio mėnesį.

 

Todėl bus nutrauktas karšto vandens tiekimas nuo š. m. rugpjūčio 22 iki 27 dienos, kad modernizuotą atkarpą prijungti prie veikiančios trasos Algirdo gatvėje ir atlikti būtinus perjungimus pačioje katilinėje.

 

Atsižvelgiant į darbų apimtis, perjungimus atliks rangovai ir mūsų bendrovės specialistai. Esant palankioms gamtinėms sąlygoms tikimės, kad pirmuosius vartotojus karštas vanduo turėtų pasiekti jau 25 dieną.

 

UAB „Mažeikių šilumos tinklų“ informacija

 

{parasas}