Horoskopas ketvirtadieniui 08-18

Avinas – Šiandien galite pradėti galvoti apie esmines permainas asmeniniuose santykiuose, versle. Jei gausite pasiūlymą leistis į komandiruotę, vykti pagal studijų mainų programą, užmegzti bendradarbiavimą ar panašiai, ilgai nedvejokite.

Tauras – Pasistenkite ramiai išsiaiškinti jus slegiančius klausimus bei nusiteikite rimtiems darbams. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę, labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte stabilumą ar netgi išlikimą darbe, politikoje.

 

Dvyniai – Šiandien jausis didesnis kolektyvo palaikymas, bendras nuotaikingas pagyvėjimas, tad palanku aplink save telkti bendraminčius. Jei jums reikalingas leidimas, patentas ar kitoks valdininkų, viršininkų „palaiminimas“ , nesnauskite.

 

Vėžys – Tikriausiai domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Jei turite kokią priklausomybę, ji sustiprės.

 

Liūtas – Nors būsite tylus ir jautrus, bet gana racionaliai spręsite praktinius reikalus, žinosite, ko norite. Galite susidurti su kitokia nuomone bei interesais, tad dėl savo įtakos bus nelengva kovoti. Gali tekti veikti aplinkiniais keliais, manipuliuoti.

 

Mergelė – Panašu, kad jums šiandien neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos sutartis. Didelė tikimybė, kad įsigysite suplanuotą pirkinį, susitarsite dėl kredito, užstato ar pan. Spręskite praktinius, dalykinius reikalus.

 

Svarstyklės – Neblogas metas sudaryti sutartis, derėtis, tartis, reklamuoti, užmegzti pažintis. Būsite nusiteikęs bendrauti, smalsauti, tačiau reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu.

 

Skorpionas – Šiandien ramybės neduos kai kurie opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Suksite galvą, kaip užlopyti asmeninio biudžeto skyles. Ir panašu, kad surasite neblogą šaltinį, jei atvirai pasikalbėsite, pasitarsite su artimais žmonėmis.

 

Šaulys – Kūrybinga ir intelektualiai aktyvi diena. Jei esate įsimylėjęs, turbūt sulauksite norimo atsako į puoselėtas svajones bei aistras. Gana palanku reikštis scenoje, iš tribūnos, sportuoti, dalyvauti varžybose. Galite pasijusti labiau vertinamas.

 

Ožiaragis – Šiandien kai ką produktyvaus nuveikti darbe padės išaugusi energija ir kolegiškas solidarumas. Būsite disciplinuotas ir tvarkingas. Kalba gali suktis apie komandiruotę. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą.

 

Vandenis – Tikriausiai domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Jei turite kokią priklausomybę, ji sustiprės.

 

Žuvys – Nerimą gali kelti skolų, kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. Galite pasijusti remiamas į kampą arba aiškės, kad kažkokį spaudimą turite daryti pats, jei nenorite likti su „nosimi”. Palanku konsultuotis su specialistais.

 

Šaltinis: vytautus.com