2010 m. Rugsėjo 24 d. Penktadienis

267 metų diena, 38 metų savaitė.

Saulė teka 07:05, leidžiasi 19:16.Dienos ilgumas 12:11. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną nuo nuo +17 iki +19, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +8 iki +10, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Brangi žuvis nenardo visų akivaizdoje. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Gerardus, Gedvinus, Gedvines.

Dienos horoskopas:

Avinas – Tikėtina, kad gana palankiai spręsis nuosavybės, pinigų klausimai. Galbūt gausite aktualių žinių, susijusių su mokslo, juridinėmis ar politinėmis aktualijomis. Mielai pirksite gražius daiktus, puošite save ir savo aplinką. Sustiprės gerovės pojūtis.

Tauras – Padaugės bendravimo su įvairiausiais žmonėmis. Galima įdomi išvyka. Tai gerokai išblaškys įprastą rutiną, pagyvins gyvenimo ritmą. Tikriausiai galėsite pasimėgauti smulkiomis pramogomis, geros draugijos teikiama palaima.

Dvyniai – Dabar ar anksčiau atlikti darbai atneš rezultatus. Galimos ir naujos sutartys, verslo užsakymai. Palanku tvarkyti būsto, nuosavybės reikalus, vienaip ar kitaip atsinaujinti, derėtis su giminėmis, ieškoti informacijos archyvuose ir pan.

Vėžys – Maloniai nuteiks jus supančių žmonių geranoriškumas. Yra tikimybė, kad bus realizuotas kažkoks troškimas, susijęs su kūryba, vaikais, žaidimais, lošimais. Galima daryti lemtingus sprendimus meilės srityje. Bus progų smagiai papramogauti.

Liūtas – Sklandžiai seksis darbai, nenuvils dalykiniai pokalbiai. Jausite aiškią kolegų, bendraminčių paramą. Šiandien sudarytos sutartys žada stabilumą ir pelną, o įsigyti ar pasigaminti daiktai ilgai tarnaus.

Mergelė – Noriai ir gana sklandžiai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis. Tikėtinas stiprus poreikis su kažkuo labiau suartėti, užmegzti ar nutraukti partnerystės ryšius, tuoktis ar skirtis. Seksis, jei ieškote galimybių bendradarbiauti.

Svarstyklės – Gali atsiverti naujos dalykinės galimybės. Pasistenkite gerai sutarti su kolegomis, partneriais. Galbūt atgausite ar grąžinsite skolą, susitarsite dėl kredito ar draudimo išmokos. Didesnį dėmesį derėtų skirti sveikatos bei grožio profilaktikai.

Skorpionas – Jums gali pasisekti, jei ieškote kontaktų su reikalingais žmonėmis, sprendžiate juridinius klausimus, ketinate leistis į kelionę. Nusimato vertinga informacija, vykęs pasirinkimas, geri mokslo ar neseniai atlikto darbo rezultatai.

Šaulys – Pravartu rimčiau susimąstyti apie naujas gyvenimo bei veiklos perspektyvas. Jei gausite dalykinį pasiūlymą, nenumokite ranka – tai puikus šansas pasukti į tą vagą, kuri bus gili ir stabili. Gali būti, kad dėl to susistyguos ir visi kiti reikalai.

Ožiaragis – Gali atsirasti netikėtų poreikių ir troškimų. Tačiau jų įgyvendinimas priklausys nuo ilgalaikio pasiryžimo. Galbūt užmegsite vertingą pažintį. Aiškės ir finansinės perspektyvos, galėsite numatyti, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas.

Vandenis – Būsite santūriai dalykiškas ir šiek tiek paslaptingas. Kantrybė ir darbštumas padės siekti tikslo. Nusimato įvykių, gimdančių romantiškas iliuzijas, svajones. Galima nauda per labdarą, socialinę rūpybą, meną, mediciną, farmaciją.

Žuvys -Tikėtini naudingi pokalbiai su nemažai pasiekusiais žmonėmis. Sulauksite ausį glostančių pažadų, patarimų. Didesnę vertę įgis meilė, prisirišimas, grožis. Tikriausiai tapsite itin dosnus mylimam žmogui, vaikams, norėsis linksmintis, puoštis.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}