2009 m. balandžio 18 d. Pirmadienis

138 metų diena, 21 metų savaitė.

Saulė teka 05:08, leidžiasi 21:24. Dienos ilgumas 16:16. Delčia.

Dienos patarimas – Yra žmonių, manančių, kad visa, kas daroma rimtu veidu, yra protinga. (G.K.Lictenhergas)

Dienos prietaras – Niekad negalima išmesti nagų į lauką ar palikti (padėti) kur nors kitam žmogui matant, nes tada viskas nesiseks.

Sveikiname – Erdvilas, Julitas, Erikas, Venancijus.

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.47 3,65 3,03 1,59

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,45 3.05

1,63

 

Dienos vaizdelis.

Avinas
Stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o jums svarbius reikalus atidėti savaitei. Tiktų iš esmės tvarkyti namus. Šiandien derėtų ką nors reikšminga nuveikti tėvams.

Tauras
Tinkamas laikas sandoriams, palanku pasirašyti turto dokumentus. Gera proga susitaikyti su priešais. Būkite atidesni sutuoktiniui – raskite progą įteikti dovanėlę.

Dvyniai
Geri susitikimai, naudingi pokalbiai ir vertingi patarimai – mokėkite jais pasinaudoti, net jeigu užgauta ambicija lieptų nekreipti į tai dėmesio. Būkite atidūs net atsitiktinei nuogirdai.

Vėžys
Nepradėkite nieko nauja. Darykite tik tai, kas savaime išeina ar buvo iš anksto parengta. Nesukite galvos dėl esamų keblumų – jums reikia palaukti, kitaip situacija dar labiau komplikuosis.

Liūtas
Puikus laikas ryžtingai tvarkyti nebaigtus reikalus. Nebijokite rizikuoti – jums pasiseks.

Mergelė
Reikėtų susitelkti, pamiršti nuovargį ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Nebloga proga svarbiam pokalbiui su šefu. Gautus pasiūlymus derėtų priimti.

Svarstyklės
Mokykitės iš draugų klaidų, paklausykite jų patarimų. Gera proga pasikviesti bičiulius į talką arba per juos ieškoti protekcijos.

Skorpionas
Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, alimentais, draudimu arba paveldėjimu. Ne laikas pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui. Ugdykite kantrybę – pagerėjimas tvarkant reikalus ne už kalnų.

Šaulys
Palankiai sprendžiasi senos problemos – jums padės seni draugai, kaip ir seni nuopelnai. Jūsų populiarumas, autoritetas vėl augs, taps nenuginčijamas.

Ožiaragis
Sėkminga diena. Verta imtis savo vaikų reikalų. Pamąstykite, kuo galite pagelbėti mylimam asmeniui.

Vandenis
Trūks jėgų, daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Ką galite, leiskite nuveikti savo porininkui ar sutuoktiniui. Ieškokite sąjungininkų, atgaivinkite senus bendradarbiavimo ryšius, taip pat palanku tvirtinti partnerystės sutartis.

Žuvys
Geras laikas svarbiems darbams nudirbti – negailėkite jėgų. Verta tikrinti bei stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus ir neišvengiamas problemas darbe.