Horoskopas antradieniui 08-16

Avinas – Gali atsirasti reikalų, susijusių su skolomis, svetimais ar bendrais pinigais. Pasistenkite šiandien niekuo neapsunkinti savo gyvenimo ir sąžinės, antraip poveikio ilgokai neatsikratysite. Nepraraskite budrumo kelyje.

Tauras – Panašu, kad dėl savo filosofinio nusiteikimo aplinkiniams atrodysite keistas, bet įdomus. Galbūt savo postringavimais pritrauksite būrelį bendraminčių. Tik neleiskite, kad kas nors jumis manipuliuotų, grasintų.

 

Dvyniai – Gali būti, kad jums teks paplušėti profesiniu reikalu arba mintys apie darbą, karjerą ir politiką neleis atsipalaiduoti. Apie tai daug kalbėsite su artimais žmonėmis, tikėdamasis jų pritarimo ar patarimų. Galite gauti nerimą keliančią žinią.

 

Vėžys – Panašu, kad leisitės į kelionę, viešnagę. Tikriausiai susitiksite su senu pažįstamu, pasisemsite puikių patarimų. Bendraukite, draugaukite, bet pernelyg neatviraukite. Vakare galite susidurti su veidmainyste, melu ar netgi šantažu.

 

Liūtas – Gali atsirasti reikalų, kuriuos teks tvarkyti slapta, nesiafišuojant. Galbūt daug laiko skirsite dvasinėms praktikoms, meditacijoms, menui. Galimas kūrybinis įkvėpimas. Vakaras stimuliuos nervingumą, impulsyvumą.

 

Mergelė – Lydės gera nuotaika ir sėkmė bet kokiuose užsiėmimuose. Jums įprastoje aplinkoje šiandien sugebėsite atsiskleisti. Galbūt kils noras globoti, lepinti kitus. Tikėtina, kad sulauksite svečių. Galbūt šiek tiek graušitės dėl per didelių išlaidų.

 

Svarstyklės – Džiaugsitės ramybe, geru maistu, mielai kursite grožį, jaukumą savo aplinkoje. Tikėtina, kad jums pavyks pasipelnyti arba kažkas suteiks paramą. Vakaras gana nepalankus sveikatai.

 

Skorpionas – Noriai bendrausite, plepėsite, domėsitės paskalomis ir pats jas skleisite. Pelnysite didesnį aplinkinių dėmesį, sulauksite telefono skambučių net iš tų, kuriuos jau spėjote pamiršti. Labiau gerbkite žmones, jums patikėjusius savo paslaptis.

 

Šaulys – Nuotaiką gali kiek gadinti smulkūs nesklandumai santykiuose, pinigų ir ūkinės problemos. Pažvelkite plačiau ir suprasite, kad kai kurios jūsų bėdos yra tikrai nedidelės. Labiau vertinkite artimus žmones, santykius su jais bei vaikais.

 

Ožiaragis – Galbūt apsilankysite kavinėje ar koncerte. Arba tiesiog maloniai praleisite laiką su artimaisiais, vaikais. Jums pavyks laimėti patinkančio asmens dėmesį, jei nors truputį pasistengsite, parodysite iniciatyvą. Tik nepersistenkite.

 

Vandenis – Tikriausiai jausite didelį poreikį pailsėti, atgauti jėgas, rūpintis sveikatos ir grožio profilaktika, peržiūrėti garderobą ir pan. Kils idėjų keisti įvaizdį ar net įprastinį gyvenimo būdą. Nepulkite to tuoj pat realizuoti, pasvarstykite, kas jums tinka.

 

Žuvys – Laukia gana intensyvus bendravimas su žmonėmis, turinčiais kitokią nuomonę ir interesus nei jūs. Nors tai nebus lengva, bet gali jus nuostabiai praturtinti, praplėsti suvokimą. Vakaro nuotykis gali baigtis neištikimybe arba barniu.

 

Šaltinis: vytautus.com