Kokiems pirkiniams negaili pinigų kiekvienas zodiako ženklas?

Netikėtai gaunate papildomų pajamų. Kur jas leisti?

Ugnies ženklai (Avinas, Liūtas, Šaulys) linkę gyventi dabartimi, nes tiki likimu, jog patirs dar daugiau turto. Nuotykių ieškotojai širdyje, Šaulys ir Avinas, suplanuos egzotišką ir prabangią kelionę. Liūtai, galbūt, nuspręs surengti vakarėlį ar įsigyti dizainerio kurtą drabužį, o gal netgi naują automobilį. Tačiau Liūtas turėtų vengti netinkamų investicijų.

 

Žemės ženklai (Jautis, Mergelė, Ožiaragis) trokšta saugumo, yra išmintingi finansiniais klausimais. Jautis ir Ožiaragis pinigus atidės lietingai dienai.

Mergelė nusipirks kažką praktiškai panaudojamo. Jautis gali išleisti pinigų, norėdamas įsigyti keletą gėrybių, tačiau Ožiaragis įsigis šį tą kokybiško, kad galėtų padaryti įspūdį aplinkiniams.

 

Oro ženklai (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis) nėra labai išmintingi pinigų klausimu, o ypač Svarstyklės ir Vandenis. Svarstyklės save pamalonins pirkinių terapija, o vėliau surengs ekstravagantišką vakarėlį. Dvyniai keliaus arba įsigis laisvalaikiui skirtų daiktų. Vandenis pamalonins save keliais daikčiukais kelionės metu.

 

Vandens ženklai (Vėžys, Skorpionas, Žuvys) labai saugo savo finansus. Vėžys nupirks dovanų šeimai ar surengs vakarėlį draugams, tačiau likusius pinigus atidės taupymui. Skorpionas slėps savo piniginius reikalus nuo aplinkinių. Žuvys savijautą pagerins nusipirkdamos dovaną – automobilį ar rūbą – arba išleis poilsiui.

 

{alfa2}