Horoskopas penktadieniui 07-22

Avinas – Ilsėkitės, džiaukitės gyvenimu, nes įtampa, nerimas bus žalingi. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais, antrąja puse, ypač jei kas nors informavo apie netikusį sutuoktinio ar vaiko elgesį, – tai gali būti klaida.

Tauras – Neskubėkite apsidžiaugti ar nuliūsti išgirdę dabartines naujienas. Ne viskas pasitvirtins. Būkite dėmesingesni sutuoktiniui – antroji pusė gali meluoti, nenorėti prisipažinti kokių nors skaudžių dalykų.

 

Dvyniai – Kad ir kaip skubinsite įvykius, atsidursite ten, kur pradėjote. Neapdairumas dirbant su pinigais, dokumentais, informacija gali brangiai kainuoti. Tikėtinos neplanuotos išlaidos šeimos reikalams ar dėl neatsakingo vairavimo.

 

Vėžys – Dvilypis metas: jausitės geriau, tad galite pasielgti lengvabūdiškai. Nesivelkite į ginčus, mažiau kalbėkite, saugokite paslaptis.

 

Liūtas – Susimąstymų diena. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Gali atsinaujinti senas nesutvarkytas finansinis reikalas, iškilti naujų juridinių sunkumų įgyvendinant dabartinį sumanymą, tačiau tikėtinas malonus vakaras.

 

Mergelė – Apgaulingas metas: nepasitikėkite svetimų žmonių gerumu, įtakingų asmenų, užsieniečių pažadais ir kilniais ketinimais. Nesivelkite į avantiūras tvarkydami dalykinius ar meilės reikalus.

 

Svarstyklės – Painiavos laikas: galimos lemtingos klaidos dėl jūsų ar kolegų išsiblaškymo, nuovargio ar nepakankamos kompetencijos. Nesiimkite atsakingų darbų, – nesėkmė pakenks jūsų reputacijai ir karjerai.

 

Skorpionas – Atsargiai žadėkite, neįsipareigokite svarbiems dalykams, nebūkite patiklūs: gali suklaidinti ir patikimi partneriai, ir dori draugai. Neskubėkite pasirašyti dokumentų.

 

Šaulys – Nerizikuokite pinigais, saugokite reputaciją. Gresia nuostoliai, bet tai derėtų vertinti kaip užmokestį už padarytas klaidas ar galimas nelaimes. Vakaras ramesnis, palankesnis.

 

Ožiaragis – Iki galo nepasikliaukite partneriais ir tais, kurie jus remia, nebūkite patiklūs bendraudami su užsieniečiais. Tačiau savęs ir savo galimybių irgi nepervertinkite – gali apgauti ir jūsų intuicija.

 

Vandenis – Neskubėkite priimti paaukštinimo ar naujos darbo vietos pasiūlymų, – tai dar reikia svarstyti. Kita vertus, jei tektų tartis dėl darbo sąlygų, žinokite, kad šios dienos pažadai gali būti ir neįvykdyti. Galutinį susitarimą geriausia atidėti.

 

Žuvys – Būkite kantresni, nesivelkite į ginčus, ypač su vadovybe, neskubėkite nieko keisti, priimti naujų sprendimų. Galimas dalykas, kad esate nepakankamai informuoti ar ko nors nepastebėjote, neišgirdote, nesupratote.

 

Šaltinis: vytautus.com