2008 m. lapkričio 29 d.

334 metų diena, 48 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:14, leidžiasi 15:59. Dienos ilgumas 07:45.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 5-9 m/s, naktį  +1 iki +3, debesuota, sniegas. Vėjas pietryčių, 5-9 m/s.

 

1957 m. Lietuvos partizanų vadui Adolfui Ramanauskui-Vanagui įvykdyta mirties bausmė.
1975 m. Bilas Geitsas sukūrė kompanijos pavadinimą Microsoft.

 

Patarimas – Jei niežti dešinę akį – teks verkti, o jei kairę – džiaugtis.

Nepamiršk pasveikinti – Saturniną, Daujotą, Butvydę ir Saturną.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 29 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Iki pietų pavojingas laikas, kai galite be reikalo su kažkuo susipykti, susižeisti ar nukentėti eidami, važiuodami – bus didesnė avarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Patartina ieškoti klaidų, pabaigti užmestus darbus, jei nenorite ryte patekti į vadovybės nemalonę. Visus susitikimus atidėkite antrai dienos pusei.

Tauras

Nors ši diena palanki, tačiau pirmą dienos pusę galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius. Reikėtų tvarkyti reikalus tik po pietų, ypač jei teks bendrauti su gudriais ar piktais žmonėmis.

Dvyniai

Iki pietų klaidinantis metas – galite neįvertinti pavojaus ką nors veikdami rankomis, bendraudami su aplinkiniais (nebūkite atviri). Veikloje galite per neapsižiūrėjimą padaryti klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai ar sveikatai. Iki pietų bus didesnė traumų tikimybė ką nors taisant, vairuojant automobilį.

Vėžys

Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies. Venkite iki pietų pasiduoti sutuoktinio ar partnerių spaudimui – gailėsitės. Beje, būkite atidesni vaikų šnekoms bei jų draugams – per pastaruosius galimos problemos.

Liūtas

Būkite atsargūs prie vairo, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Ypač pirmą dienos pusę venkite bet kokių ginčų su vadovybe (jei šiandien dirbate).

Mergelė

Nors tai palankus metas, tačiau iki pietų rizikuoti neverta. Nepatartina iki to laiko ir tvarkyti keblių juridinių, finansinių reikalų.

Svarstyklės

Niekur neskubėkite ir venkite ginčų su sutuoktiniu, tėvais, juolab vadovybe, ypač iki pietų. Jei jūsų nuomonės skiriasi, atidėkite rytdienai svarbų pokalbį. Šiandien geriausia likti namie, netvarkyti svarbių profesinių reikalų.

Skorpionas

Aplinkinius intriguosite, bet neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje). Labiausiai iki pietų venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Pirmą dienos pusę apdairiau žadėkite, atsargiau įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti.

Šaulys

Darbų per akis, tačiau kad juos įveiktumėte, viską turite daryti patys. Galimos problemos dėl mylimo žmogaus, vaikų. Jų pažadais bei priesaikomis, duotais pirmą dienos pusę, neverta tikėti.

Ožiaragis

Ryžtingam, savarankiškam apsisprendimui geras laikas, tik nereikėtų dėl to tartis su artimaisiais iki pietų – tiesa, galbūt išgirsite gerą įspėjimą. Galimi rūpesčiai dėl žentų ar marčių.

Vandenis

Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti – nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų nešiotojų, ypač iki pietų. Ir nesiveržkite prie darbų, atidėkite, ką galite – ryt kur kas geriau jausitės. Ryte venkite įkyrių, agresyvių žmonių – galite pasiduoti provokacijai.

Žuvys

Permainingas metas – gali tekti staigiai persiorientuoti. Rytmetį galimas nemalonus įvykis, kuris sutrikdys visą dienos eigą. Būkite atidūs draugų patarimams, tačiau turėkite ir savo nuomonę.