Horoskopas trečiadieniui 07-13

Avinas – Galima jums svarbi žinia iš oficialios institucijos arba užsienio. Panašu, kad jausite didelį susirūpinimą dėl būsimo konkurso, patikrinimo, viešo pasisakymo. Pasimokykite iš svetimos patirties ir nežiūrėkite į kitus kaip į priešus.

Tauras – Rūpės profesinės ir turtinės perspektyvos. Jautriai reaguosite į kolegų pastabas, mikroklimato pokyčius. Gali tekti atlyginti nuostolį, žalą arba mokėti mokesčius, palūkanas. Vakaro incidentas gali pakenkti prestižui ir piniginei.

 

Dvyniai – Šiandien nusimato rimti kontaktai, dalyvavimas kolektyviniame renginyje, profesiniame susirinkime ar pan. Turbūt bus kalbama apie diržų susiveržimą, pareigų ir pinigų perskirstymą, įstatymų pataisas. Kažkuo pasižymėsite.

 

Vėžys – Kils reikšmingų, bet sunkiai įgyvendinamų sumanymų. Tikėtinas nelengvas dalykinis pokalbis. Nebūkite plepus ir nekantrus, jei nenorite sau pakenkti. Jei įmanoma, pravartu atsiriboti nuo šurmulio ir pabūti vienatvėje, atsipalaiduoti.

 

Liūtas – Jums norėsis elgtis emocionaliai, išlieti jausmus, tačiau tai slopins aplinkinių santūrumas, konkretumas. Tik vakare atsipalaiduosite, kai šalia liks artimiausi žmonės. Tik nemanykite, kad jie privalo jus lepinti, guosti, o jūs – nieko.

 

Mergelė – Tikėtina, kad kils naujų minčių, idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, investicijomis. Stengsitės daugiau užsidirbti arba rasti bet kokį įmanomą uždarbio šaltinį. Vakare galite susikrimsti dėl mylimo žmogaus, vaikų išdaigų.

 

Svarstyklės – Tikėtini atsakingi pokalbiai su žmonėmis, puoselėjančiais jums ne vien gerus jausmus. Galite sulaukti kritikos arba pats elgsitės labai reikliai, priekabiai. Vakare galite pasijusti nekaip. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, kaloringu maistu.

 

Skorpionas – Diena pasižymės įvairiomis peripetijomis versle ir tarp giminių. Galite pagaliau sutvarkyti reikalą, susijusį su šeimos nuosavybe, jos atkūrimu ar perrašymu. Kita vertus, atsiras tokių asmenų, kurie sieks iš jūsų nedorai pasipelnyti.

 

Šaulys – Gana palanki diena rimtiems pokalbiams, susijusiems su nuosavybe, informacija, uždarbiu, verslo sutartimis. Raskite laiko ir nedidelėms pramogoms, draugiškiems susitikimams su mielais jums žmonėmis, bendravimui su vaikais.

 

Ožiaragis – Šiandien galima tikėtis svarbių kontaktų, rimtų pokalbių, įsipareigojimų. Bet kuriuo atveju derėtų užsiimti konkrečia veikla. Netingėkite paplušėti darbe ir namuose, pasirūpinkite ūkiniais, techniniais reikalais, kol nekilo rimtų problemų.

 

Vandenis – Nusimato įvykiai, susiję su konkurencija, partneryste, meile. Turbūt įsitikinsite, kad jokiu būdu nenorite prarasti vieno jums svarbaus asmens dėmesio, net jei jis ne visada malonus. Gali iškilti jūsų, kaip tėvų, atsakomybės klausimas.

 

Žuvys – Svajosite apie pramogas, nuotykius, aplodismentus, tačiau veikiausiai teks labai surimtėti ir uoliai darbuotis. Būtų gerai, kad konkrečiai spręstumėte iškilusius klausimus, atliktumėte įsipareigojimus. Svarbu nepalikti neaiškumų, nesusipratimų.

 

Šaltinis: vytautus.com