Knygynas „Pegasas“ rekomenduoja knygą „Naminė duona“ (Daniel Stevens)

„Naminė duona“ – tai praktiškas, nepakartojamas įvairių rūšių ir formų duonos kepimo vadovas.

Knygos autorius Daniel Stevens pateikia daug informacijos apie duonos kepimo būdus, miltų rūšis ir įvairius priedus bei sudedamąsias dalis. 

Čia rasite daug patarimų ir detalių paaiškinimų, kaip žingsnis po žingsnio išsikepti kasdienę ar šventinę duoną, itališką fokačiją, turkišką paplotį, čiabatą, bandeles, spurgas, raguolius, sausainius.

Taip pat pateikiami prie šių kepinių derančių užtepų receptai. Knygos autorius patars, kaip taisyklingai raikyti, laikyti ir atšviežinti duoną.

 

Išmoksite susimūryti net molinę krosnį tokiems gardumynams kepti!

 

{parasas}