Horoskopas ketvirtadieniui 06-23

Avinas – Pirmoje dienos pusėje tikriausiai tvarkysite turto, komercinius reikalus. Su žmonėmis pasistenkite bendrauti laisvai, be pretenzijų, tuomet ir pats sulauksite palankaus požiūrio. Galite gauti pakvietimą į renginį arba labai lauktą laišką, pranešimą.

Tauras – Rytą suksitės kaip vijurkas. Galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovu arba seniai matytu pažįstamu, giminaičiu. Popiet tapsite sentimentalesnis, įklimpsite į prisiminimus. Turbūt užplūs paprastų žemiškų malonumų troškulys.

 

Dvyniai – Jei šiandien nieko ypatingo nesate suplanavęs, jus gali pradėti erzinti įprasta aplinka, kasdienybė. Įdienojus turbūt kils ūpas smagiai leisti laiką, patirti nuotykių. Stengsitės suprasti meilės partnerio troškimus ir juos patenkinti.

 

Vėžys – Būsite nusiteikęs žaismingai ir romantiškai. Galite patirti malonių staigmenų, susijusių su meile, pramogomis. Popiet tikėtinas dalykinis pasiūlymas, kurį verta priimti – bet kuriuo atveju ta veikla pridės pinigų ir gerovės, o ne atims.

 

Liūtas – Tiktų susiruošti į kirpyklą, grožio saloną ar sporto klubą. Turbūt sieksite neatpažįstamai pasikeisti ir tuo nustebinti dominantį asmenį. Arba kitais būdais mėginsite pakreipti asmeninius santykius į gerąją pusę. Tai gali pavykti.

 

Mergelė – Šiandien galite pagerinti arba dar labiau sukomplikuoti santykius su svarbiu jums asmeniu. Atminkite, kad artimi ir mylimi žmonės turi ne tik pareigas, bet ir teises bei galimybę pasirinkti. Nesielkite savanaudiškai, jei trokštate meilės.

 

Svarstyklės – Galimi ginčai dėl skolų, išlaidų, daiktų vertės. Protingai, atsakingai tvarkykite savus ir bendrus pinigus. Popietės laikas labiau tinkamas pokalbiams su įtakingais veikėjais, užsieniečiais. Arba plėskite akiratį, skaitykite, mokykitės.

 

Skorpionas – Galvosite, diskutuosite apie teisės, etikos dalykus, moralumą. Teks bendrauti su teisininkais, politikais, užsieniečiais arba gausite naujienų iš toli. Jei laukiate dalykinio pasiūlymo, jūsų perspektyvų aptarimo, šiandien tai labai tikėtina.

 

Šaulys – Darbai, reikalai neleis jums atsipalaiduoti nė minutei. Kai kurie kontaktai vargins, pasigesite konkretumo. Popiet gali parūpti kiek primirštas užsiėmimas ar pomėgis, trauks kolektyvinės pramogos. Turbūt susitiksite su jums svarbiu asmeniu.

 

Ožiaragis – Galite turėti reikalų su visuomeninių organizacijų, oficialių įstaigų veikėjais, pareigūnais. Tikėtina įdomi pažintis. Tačiau energijos jums užteks tik iki pietų. Turėkite omenyje, kad būsite labai neatsparus alkoholio poveikiui.

 

Vandenis – Pirmąjį pusdienį jausitės tarsi neišsiblaivantis iš miego. Stigs energijos arba realybės jausmo. Neignoruokite kitų žmonių noro jus suprasti ir pralinksminti. Popiet galite pasijusti jau visai kitaip. Seksis megzti ryšius, argumentuotai kalbėti.

 

Žuvys – Šiandien būsite jautrus, emocionalus. Galbūt užlies meilės prisiminimai ar troškimai. Arba ištiks dosnumo, išlaidumo priepuolis. Vienaip ar kitaip pajusite poreikį atsipalaiduoti, pasilepinti komfortu, malonumais. Tai jums turėtų pavykti.

 

Šaltinis: vytautus.com