2010 m. Balandžio 23 d. Penktadienis

113 metų diena, 16 metų savaitė. 

Saulė teka 06:01, leidžiasi 20:35. Dienos ilgumas 14:34. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +8 iki +10, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 6-8 m/s. Oro temperatūra naktį -1 iki +1, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 3-5 m/s. 

Dienos mintis – Jeigu visą laiką žmogui sakysime, kad jis „kiaulė“, jis iš tikrųjų galų gale sukriuksės. (A. PEŠKOVAS)

Sveikiname – Adalbertus, Jurgius, Daugaudus, Vygailes, Jurgitas, Jurgas.

Šiandien – Jurginės ir Pasaulinė knygos diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – jūsų sumanymai gali pareikalauti išlaidų, investicijų. Kaip tik šiandien pravartu tartis dėl paskolos ar ryšių su tais, kurie galėtų paremti, suteikti galimybių.

Jautis – jums labiausiai rūpės nekasdieniški reikalai, svečiai bei viešnagės. Tikriausiai pavyks gauti reikiamą informaciją iš užsienio ar per internetą. Tinkamas metas kurti naujus planus, o jei leis aplinkybės – keliauti, užmegzti naujų pažinčių.

Dvyniai – panašu, kad kils gerų paskatų, minčių, idėjų, susijusių su darbo, karjeros sritimi. Tačiau aplinkybės nebūtinai klostysis taip, kad būtų lengva realizuoti sumanymus. Galbūt kažkam turėsite parodyti ypatingą dėmesį, kad jus paremtų.

Vėžys – jums gali kilti įvairių idėjų, susijusių su verslu, uždarbiu. Jos bus vertingos, tačiau patartina neskubėti, viską nuodugniai patikrinti, apskaičiuoti. Vakare miela staigmena pamaloninkite mylimą žmogų. Tai gali atgaivinti santykių romantiką.

Liūtas – į paviršių gali iškilti avantiūra, nuotykis ar įvykis, kurį stengėtės nuslėpti. Norėsite pakeisti aplinką, erzins bei vargins kasdienė rutina ir aplinkiniai. Su malonumu pabūtumėte negyvenamoje saloje, pasislėptumėte nuo šurmulio, intrigų.

Mergelė – ši diena bus kupina įdomaus bendravimo ir nekasdieniškos informacijos. Tikriausiai ji pasižymės harmonija, pusiausvyra ir teisingumu. Patirsite ryškių įspūdžių, jei vejatės savo svajonių žvaigždę ar tiesiog keliaujate.

Svarstyklės – jums seksis bendradarbiauti, organizuoti, tvarkyti verslo arba žemės ūkio reikalus. Galite išleisti nemažai pinigų neįprastiems dalykams ar pomėgiams. Palanku aiškintis klausimus, susijusius su kreditavimu, nuoma.

Skorpionas – ši diena leis rasti bendrą kalbą su įvairiausiais žmonėmis, be didesnių pastangų suderinti interesus. Galbūt jums pavyks sustiprinti turtines pozicijas arba įtaką kolektyve, bendraminčių grupėje. Vakaras labai palankus meilės pasimatymui.

Šaulys – rytas bus labai nervingas, jei teks laikyti egzaminą, viešai kalbėti, išvykti į tolimą kelionę ar pan. Vėliau gali apnikti abejonės, susijusios su partneryste, šeimos gerove. Visa tai išsisklaidys, jei atvirai pasikalbėsite, pasitarsite su šeima, draugais.

Ožiaragis – šiokių tokių problemų gali kilti dėl darbo reikalų, skolų, mokesčių. Tačiau diena bus gana maloni, jei rūpinatės namais, vaikais, kažką darote, kad jūsų šeimai būtų jaukiau ir patogiau gyventi, ilsėtis. Vakaras žada meilės romantiką.

Vandenis – gera diena įvairiems praktiniams užsiėmimams. Taip pat gana palanku tvarkyti komercinius, reklamos reikalus. Galite sudalyvauti konkurse, susijusiame su įsidarbinimu, struktūrine parama projektui ar pan. Vakaras palankus pasimatymams.

Žuvys – galimi ginčai su oponentais, konkurentais. Meilės partneris taip pat bus reiklesnis, kaprizingesnis. Nederėtų nertis iš kailio, skubėti su išvadomis, kaltinimais. Verčiau leiskite kitiems išsikalbėti, stenkitės suprasti. Tuomet santykiai labai pagerės.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}