2010 m. Rugsėjo 10 d. Penktadienis

253 metų diena, 36 metų savaitė.  

Saulė teka 06:40, leidžiasi 19:52. Dienos ilgumas 13:12. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +12 iki +14, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +10 iki +12, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Viena valanda šiandien verta dviejų valandų rytoj. (T. FULERIS) 

Sveikiname – Dionyzus, Konstancijas, Mikalojus, Salvijus, Tautgirdus, Girmintes, Kostes.

Šiandien – Pasaulinė savižudybių prevencijos diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – seksis reikalai, susiję su užsieniu, mokslu, teise. Pravartu diplomatiškai elgtis ir mintimis peršokti bent kiek toliau į ateitį, jei ketinate ko nors naujo imtis, kažką keisti. Įsileiskite permainų dvasią ir nė nepajusite, kaip atjaunėsite.

Jautis – jums tikriausiai puikiai seksis organizuoti pasitarimus, oficialius priėmimus bei viešus renginius. Galbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus ir tai leis ryžtingiau imtis įstrigusių darbų.

Dvyniai – visą dieną intensyviai bendrausite. Turėtų pavykti pasirašyti norimas sutartis, užmegzti ilgalaikius dalykinius ir draugystės ryšius. Bus galimybių atgaivinti seną pažintį. Vakare galite kažkuo sublizgėti.

Vėžys – šiandieną neblogai seksis meninė veikla ir visa, kam reikalinga išorinė ramybė, vienatvė, susikaupimas. Slapta informacija ar puiki intuicija padės išvengti nesklandumų. Galimos pajamos iš neafišuojamos veiklos, slapto sandorio.

Liūtas – kai kuriuos savo sumanymus šiandien realizuosite be didelių pastangų. Galite gauti žinią iš aukštesnės institucijos, apsispręsti dėl dalykinio pasirinkimo. Rimtai pagalvokite apie galimas verslo reformas.

Mergelė – tikriausiai išgirsite įvairių įdomių dalykų, o gal net ir dėmesio vertų verslo pasiūlymų. Šiandien išties tiktų pasirašyti rimtas sutartis, derėtis. Daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, detalėms.

Svarstyklės – darbe neišvengsite rūpesčių. Panašu, kad teks intensyviai tvarkyti dokumentus, sutartis ir tuo pačiu narplioti supainiotus reikalus, skubiai ieškoti reikalingos informacijos. Vakaro pasimatymas suteiks ypatingų įspūdžių.

Skorpionas – dėmesio reikalaus ir šeima, ir darbas. Tuo pačiu dar norėsite ir pramogų bei romantikos. Kažin ar sugebėsite gauti viską, ko trokštate. Prioritetą teikite namams, šeimyninėms pareigoms.

Šaulys – domins neįprasta veikla, kūrybinės saviraiškos galimybės. Puiki diena įvairiems pristatymams ir prisistatymams. Galbūt jums ką nors pasiūlys meniškos prigimties asmuo. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Ožiaragis – pats metas pradėti sveikai gyventi, laikytis dietos, mankštintis. Pravartu tvarkyti dalykinius reikalus, ieškotis darbo. Kolega ar draugas gali pateikti įdomų pasiūlymą. Tai, ko dabar imsitės, gali būti perspektyvu.

Vandenis – tikėtinas įpareigojantis pokalbis su dalykiniu partneriu ar konkurentu. Sėkmingai išsiaiškinsite santykiuose iškilusius nesusipratimus. Gali atsirasti proga atnaujinti seną pažintį, romaną arba labiau suartėti su antrąja puse.

Žuvys – neblogai seksis tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais ar svetimais pinigais, dokumentais. Dėl finansinių reikalų įmanomi preliminarūs susitarimai. Jaudins psichologinės ir seksualinės problemos. Gims naujų meilės vilčių.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}