2010 m. Gruodžio 6 d. Pirmadienis

340 metų diena, 49 metų savaitė.

Saulė teka 08:23, leidžiasi 15:55. Dienos ilgumas 07:32. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -6 iki -8, debesuota su pragiedruliais, sniegas. Vėjas pietų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -11 iki -13, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Svajok taip, tarsi gyvensi amžinai. Gyvenk taip, tarsi mirti turėsi rytoj. (D. Dynas)

Sveikiname – Mikalojus, Bilmantus, Norvydes.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Ši diena turėtų būti palanki reikalams, susijusiems su tarpininkavimu, įvaizdžio kūrimu. Tačiau kai kurios jūsų iliuzijos bei vizijos gali būti nepagrįstos arba nepriimtinos kitiems. Galbūt teks tikrintis sveikatą, pradėti procedūrų kursą.

Tauras –
Rytą nemalonumų galima tikėtis per nesąžiningus asmenis. Tačiau tai nebloga diena tartis dėl bendradarbiavimo, užmegzti partnerystę. Gauta konfidenciali informacija suteiks tam tikrą pranašumą arba paskatins mesti iššūkį kitiems.

Dvyniai –
Tikėtini reikalai, susiję su indėliais, draudimu, mokesčiais. Jei norite darnių santykių, mokykitės dalintis ne tik malonumais. Tai, ką gaunate, turi būti tolygu tam, ką duodate. Nepakenktų didesnis psichologinis įsijautimas į partnerio situaciją.

Vėžys –
Šiandien verta kreiptis paramos, užtarimo į įtakingus asmenis, teisininkus, užmegzti ryšius su užsieniečiais, rašyti publikacijas, planuoti keliones. Yra vilties, kad atsiras naujų perspektyvų. Galima aktuali žinia iš oficialios institucijos ar užsienio.

Liūtas –
Rytiniai kaprizai trukdys objektyviai mąstyti ir adekvačiai elgtis, tad galimi nesusipratimai. Tačiau įdienojus atsiras aibė reikalų ir teks vikriai suktis. Seksis užmegzti dalykinius santykius, tvarkyti oficialius reikalus.

Mergelė –
Jūsų sugebėjimų, organizatoriaus savybių šiandien gali labai prireikti, tvarkant kolektyvinius reikalus. Tiktų užsiimti reklama, ieškoti naujų ryšių, sutarčių. Tik pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą, nebūkite patiklus.

Svarstyklės –
Rytą būsite mieguistas, vangus, sunkiai kelsitės. Gali būti nekokia savijauta. Nusimato pajamos arba išlaidos, susijusios su nelegalia ar okultine veikla, labdara. Saugokite savo kūrybines idėjas ir patyliukais jas brandinkite.

Skorpionas –
Šiandien sukaupkite ryžtą, jėgas ir pasinaudokite palankiomis progomis, susijusiomis su darbu, uždarbiu. Tik venkite abejotinų avantiūrų, sukčiavimo, nežarstykite nepagrįstų pažadų. Vakare pasijusite kažkuria prasme praturtėjęs.

Šaulys –
Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai, mokesčių, paveldėjimo, draudimo reikalai. Jei laukiate kažkokio laiško, atsakymo, tikėtina, kad jo sulauksite. Galbūt pagaliau gausite tai, ko nusipelnėte savo pastangų dėka.

Ožiaragis –
Šiandien teks daug bendrauti, rašyti, reklamuotis, o galbūt laikyti egzaminą, teikti interviu. Nors būsite iškalbus ir jums seksis kitus įtikinti, nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais. Paramos galite tikėtis iš artimo žmogaus.

Vandenis –
Iš ryto teks pasinervinti dėl problemos darbe arba namuose, dėl išgirstų apkalbų, gandų. Jautriai reaguosite į kiekvieną nemalonią smulkmeną. Nevertėtų visko sureikšminti. Vakaras nenuvils. Nusimato renginys, pramoga, pasimatymas.

Žuvys –
Būsite patrauklus, kūrybingas, malonus aplinkiniams, traukte trauksite priešingos lyties dėmesį. Naują pasiūlymą derėtų rimtai apsvarstyti, nes jis gali būti vertas dėmesio. Galbūt rasite naują ar papildomą uždarbio šaltinį, jei to rimtai siekėte.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}