Penktadienio horoskopas 02-11

Avinas – Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs.

Tauras – Imkitės reikalo tiktai tuo atveju, jeigu neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą.

Dvyniai – Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate: šiuo metu būsite pernelyg optimistiškai nusiteikę ir nepakankamai įžvalgūs. Venkite žadėti, įsipareigoti.

Vėžys – Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Venkite ginčų su vadovais ir tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, sugrąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems; būtų puiku, jeigu dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

Liūtas – Sėkmingas laikas, ir jūs būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali taip atsitikti, kad žengsite žingsnį į priekį, bet du – atgal.

Mergelė –
Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas.

Svarstyklės – Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo porai.

Skorpionas –
Dėl nieko nesijaudinkite: jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Spręskite susikaupusias problemas, geriau jų neatidėti kitai savaitei.

Šaulys – Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių pastangų. Vėl atgaunate seną gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai.

Ožiaragis – Jums daug kas matyti: suvokiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partnerių žioplumas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų: reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Vandenis – Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje, kaip tik šiandien ir tikėtinos permainos. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte.

Žuvys – Savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori.

 

Šaltinis: Vytautus.com