Horoskopas pirmadieniui 05-23

Avinas – Trokšite jaudinamų įspūdžių, romantiško bendravimo. Dėmesio ir pažadų iš jūsų sulauks žmonės, kuriems esate neabejingas. Tačiau to, ko pats tikitės iš jų, galite ir negauti. Partnerystė, meilė sukels abejonių ir nerimo.

Tauras – Gali būti, kad imsitės reformų, ieškosite darbo ar dalykinių partnerių, pirksite įrangą, techniką arba tuo domėsitės. Deja, suinteresuotus asmenis trikdys jūsų nekonkretumas, išsisukinėjimai.

 

Dvyniai – Norint kai ką taikiai išsiaiškinti, objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos arba specialistų patarimų. Arba pats mėginsite padaryti įspūdį aplinkiniams savo kompetencija. Kitus trikdys jūsų priekabumas, reiklumas.

 

Vėžys – Aktualūs bus mokesčių, draudimo, investicijų, alimentų klausimai. Kai ką pavyks išspręsti. Staiga užsimezgęs ar atsinaujinęs ryšys suteiks naujų galimybių draugystei ir dalykiniams kontaktams. Kita vertus, nesitikėkite ką nors gauti už dyką.

 

Liūtas – Gali užgriūti nenumatyti darbai ar rūpesčiai, susiję su technika, remontu. Jei esate kelionėje, patirsite įdomių įspūdžių. Galite susitikti seną pažįstamą. Pavojų kelia svaigalai ir nuovargis, ypač jei vairuojate.

 

Mergelė – Panašu, kad jus slėgs netikrumas dėl karjeros, asmeninių santykių ar pan. Nusimato netikėti kontaktai, jaudinami įspūdžiai, svarbūs pranešimai. Panašu, kad įtarimų, nepasitikėjimo sukels artimas žmogus.

 

Svarstyklės – Noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais. Tačiau nelengva bus išlikti korektiškiems. Lengva įsivelti į intrigas, nepadorius žaidimus bei aferas. Itin saugokitės avarinių situacijų bei nelaimių vandenyje.

 

Skorpionas – Atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti atsargiai, vengdamas viešumo. Galite pajusti potraukį alkoholiui, kitiems svaigalams. Vakare tikėtinas sveikatos sutrikimas, išprovokuotas apsinuodijimo ar alergijos. Pasisaugokite.

 

Šaulys – Būkite apdairus, pareigingas, tuomet galbūt pajudės į priekį reikalai, susiję su įstrigusiais darbais ar biurokratinėmis operacijomis. Vis dėlto nelengvai seksis atgauti skolą, padengti nuostolį. Vakare nusimato rimtas pokalbis, svarbi žinia.

 

Ožiaragis – Būsite nusiteikęs tvarkyti nuosavybės bei komercinius reikalus. Galite patirti abejotinų gundymų. Tikriausiai ieškosite galimybių lengvai pralobti arba tokia galimybė bus reali, tačiau ims slysti iš rankų pačiu neįtikimiausiu momentu.

 

Vandenis – Tikriausiai domėsitės reikalais, kurių eiga yra neaiški, trūksta leidimų, tinkamai sutvarkytų dokumentų, informacijos ar pan. Galite pajusti rimtą tėvystės atsakomybės naštą, gauti žinią iš seno gerbėjo.

 

Žuvys – Problema gali tapti darbas, namai, šeiminė situacija. Galbūt dėl kokių nors priežasčių teks atsisakyti svarbaus ketinimo ar planuoto renginio, pirkinio. Pasisaugokite nesąžiningų žmonių, vagių.

 

Šaltinis: vytautus.com