Horoskopas pirmadieniui 04-25

Avinas – Spaus neužbaigti darbai. Tikriausiai teks spręsti nemažą problemą ar dilemą. Įsigilinęs į aktualius dalykus rasite įdomių detalių, kurių anksčiau nepastebėjote. Venkite didelio fizinio krūvio, svaigalų, nes sveikata bus lengvai pažeidžiama.

Tauras – Šiandien „meškos paslaugą“ gali padaryti per didelė diplomatija su neaiškiomis užuominomis, nutylėjimais. Dėl to vieni kitus suprasite ne taip, kaip derėtų. Verčiau kalbėkite konkrečiai, aiškiai ir reikalaukite tiesaus atsakymo.

 

Dvyniai – Nepersistenkite norėdamas kažkam įtikti – meilės ir tikro populiarumo už pinigus nenusipirksite. Verčiau daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams. Ištrūkę iš jūsų globos vaikai ar mylimi žmonės gali pakliūti į pavojingas situacijas.

 

Vėžys – Tai diena, kai galima nemažai išsiaiškinti, sužinoti. Jei pasitelksite šiek tiek santūrumo, dėmesingumo, jums pavyks ir dvejojančius įtikinti savo teisumu. Jei vyksite į kelionę, nepamirškite reikalingų dokumentų, adresų.

 

Liūtas – Šiandien itin parūps profesiniai, praktiniai dalykai, karjera. Aplaidumas darbe (jei jums šiandien reikia dirbti) būtų negatyviai įvertintas, tad būkite pareigingas. Gali pasitaikyti apgaulingų pagundų, nesąžiningų žmonių. Prisilaikykite tikrųjų vertybių.

 

Mergelė – Įdomi, šurmulinga diena. Gali stebinti pažįstami žmonės, gerbėjai. Turbūt atsiskleis anksčiau nepastebėtos jų savybės. Gali kilti ūpas griebtis kažkokios avantiūros arba skatinti kitus žmones į ją leistis, negalvojant apie padarinius.

 

Svarstyklės – Šiandien lengva apsigauti, nes gausite nekonkrečios informacijos, kurią bus galima suprasti įvairiai. Kita vertus, painūs reikalai, paslaptys po truputį narpliosis ir patirsite keistų potyrių, sukrėtimų. Venkite šurmulio, neliežuvaukite.

 

Skorpionas – Bendraujant su aplinkiniais šiandien ypač svarbu išlaikyti santūrumą, emocinę pusiausvyrą. Pasikliaukite savimi, nes kitų patarimai gali būti klaidinantys.

 

Šaulys – Užsiimkite įprastiniais darbais, o jei atostogaujate – vykite į gamtą, pasidarbuokite ar pailsėkite sode, kaime ar pan. Venkite lengvabūdiškų poelgių, neapgalvotų išlaidų.

 

Ožiaragis – Būsite gana prietaringas ir smalsus. Iš tikrųjų šiandien viską analizuokite, aiškinkitės ir galbūt tuomet išvengsite klaidų, nes dabar lengva suklysti, padaryti neteisingą žingsnelį. Nepažįstamas asmuo, užsienietis gali sukelti rūpesčių, apgauti.

 

Vandenis – Galvosite apie permainas, tiek susijusias su galimu aplinkos ar darbo keitimu, tiek su šeiminėmis peripetijomis.

 

Žuvys – Labai norėsis pramogų ir bus apmaudu, kad malonumai nemažai kainuoja. Laikykitės išlaidų plano, nerizikuokite santaupomis. Nebūkite patiklus, pasisaugokite sukčių, venkite lengvabūdiškų meilės avantiūrų.

 

Šaltinis: vytautus.com