Horoskopas antradieniui 05-17

Avinas – Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, vadovu ar įtakingu asmeniu ir jei būsite nuoseklūs, kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Tauras – Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, tačiau aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta užsiimti šeima, namais.

 

Dvyniai – Tai, ką šiandien atliksite, ilgam atneš sėkmę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas. Gera proga teikti dovanas tiems, kuriuos mylite.

 

Vėžys – Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų – tai bus naudinga. Pasistenkite labiau suprasti kitus, pagelbėti, kuo galite. Itin būkite atidūs artimųjų norams.

 

Liūtas – Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į vadovą, partnerius, tėvus, vadovus. Tik nesistenkite nieko keisti jėga: daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti.

 

Mergelė – Galite sulaukti netikėtos pagalbos, pinigų. Bet nepamirškite, kad senas neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas, skola gali virsti kliuviniu. Jeigu teks patirti nuostolių, nesigailėkite, nes šiandien jie atneš laimę.

 

Svarstyklės – Teisingai jausite perspektyvas, tinkamas laikas spręsti finansines problemas, pasirašyti svarbų sandorį, darbo sutartį. Finansiniai, dalykiniai pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, bus itin naudingi.

 

Skorpionas – Netikėtai viskas sprendžiasi gerai, sulaukiate dėmesio iš jums svarbaus asmens, savo veiklos pripažinimo. Jei galite, geras laikas pasikalbėti su vadovu, susitikite su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai.

 

Šaulys – Gerų pokyčių diena. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti bei aptarinėti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Pavyks suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti.

 

Ožiaragis – Sena svajonė gali išsipildyti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuriam kažkada buvote padėję.

 

Vandenis – Tinkamas metas imtis to, kam niekaip negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien pradėsite ir nuveiksite, bus stabilu, lems sėkmę, aplinkinių pagarbą. Būkite atidesni aplinkiniams – stenkitės jiems pasitarnauti.

 

Žuvys – Galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tuo pat pamąstykite, kuo galite kitiems padėti, – palanki proga ir dovanai įteikti. Tinka pasirašinėti svarbius finansinius dokumentus.

 

Šaltinis: vytautus.com