Atpažinti klastingą žmogų padės Zodiako ženklai

Yra tokių žmonių, kurie tiesiog „sutverti“ krėsti kiaulystes, lipti kitiems per galvas, o kai kurie apskritai to nemoka ir nenori daryti. Bet atpažinti klastingą žmogų padės Zodiako ženklai.
Avinas
Žmogus, gimęs po šiuo Zodiako ženklu, karštakošis, garbėtroška, užsispyręs ir gudrus. O noras įsikabinus laikytis savo principų gali privesti net iki despotiškumo. Nepaslankus kitų valiai, užtat įkaitusi aistra liejasi per kraštus. Stipri valia neturi ribų, dalykiškas protas stumia į priekį, nebijodamas jokių kliūčių ir užtvarų.

 

Gimę po Avino ženklu žmonės – protingi ir racionalūs, viską apskaičiuojantys, tačiau kaip degtukas įsiplieskiantis temperamentas trukdo greitai pasiekti norimo tikslo ir įsivelia į intrigas. Nors tokiems žmonėms lengviau pereiti kiaurai sieną nei regzti klastingą planą.

 

Jautis

 

Šio ženklo atstovai pasiekia pergalę tik savo darbštumo ir nepaprastos kantrybės dėka. Labai atkaklūs, todėl niekada nemeta sugalvotų planų ir idėjų pusiaukelėje. Retai klauso patarimų ir gali pradėti savo veiklą netikėtai pasisukęs 180 laipsnių kampu. Jį sunku išmušti iš pusiausvyros, nors jo pyktis gali tęstis ilgai. Taip pat nepamiršta ir apmaudo ar jam padarytos skriaudos. Smalsus ir teisingas iš prigimties. Pasižymi stipria valia, prieraišus ir konservatyvių pažiūrų. Pavydus ir pakankamai kerštingas.

 

Tačiau žvelgiant iš kitos pusės, šis Zodiako ženklas – subtilus, žavingas ir stiprus politikas. Ilgi žaidimai ne jam, kadangi jaučiuose prisikaupia agresyvumas, kuris atitinkamu momentu gali išsilieti ir viską sugriauti. Tačiau tik jo begalinis atkaklumas padeda pasiekti aukštumų ir net vadovauti žmonėms.

 

Dvyniai

 

Tai vienas iš permainingiausių Zodiako ženklų. Žmonės, gimę po šiuo žvaigždynu, intelektualūs, dažnai turi literatūrinį talentą, lengvai rašo, taip pat pasižymi lakia vaizduote. Jie – žavingi, mėgsta flirtuoti ir koketuoti. Nors iš šalies atrodantys jų natūros prieštaravimai – daugiau iliuzija. Nes jie tiesiog negali pakęsti vienodumo ir monotoniškumo.

 

Dvyniai gali greitai įsimylėti, bet lygiai taip pat greitai ir būti abejingais. Dėl asmenybės dvilypumo ir išskaičiavimo jie sunkiai nuspėjami ir ne veltui laikomi vieni iš klastingiausių ženklų. Tačiau tie žmonės neužmezga intrigų tiesiog šiaip sau, kadangi Dvyniai – sąžiningo žaidimo šalininkai. Nebent jie tai galėtų padaryti, jei iškiltų dilema: gyvenimas arba mirtis.

 

Vėžys

 

Ištikimas ir atsidavęs, todėl Vėžys dažniausiai laikomas teigiamu herojumi, o ne klastingu piktavaliu žmogumi, pats besimurgdantis ir kitus skandinantis intrigų ir apkalbų liūne. Jiems svetimi ir politiniai žaidimai. Tiesa, lengvai pažeidžiami ir kiek bailoki. Tačiau darbe išsiskiria sąžiningumu, darbštumu ir patikimumu. Nemėgsta staigių naujovių, laikosi daugybės sąlygų. Pasižymi itin aštria intuicija, siekianti net mistinius dalykus. Tačiau tai slepia, kadangi nemėgsta viešumos ir išsiskirti iš minios. Vėžys gali būti net labai energingas ir impulsyvus, bet nepaisant to, pirmiausiai žiūri savo partnerio interesų.

 

Šio ženklo atstovams būdingas neryžtingumas, juos reikia stumtelėti iš vietos, o jau tada gali pulti stačia galva pirmi ir pradėti savo „didįjį žaidimą“. Tiesa, išsigandę galimų pasekmių, gali viską pamesti ir likti tuščiomis rankomis. Nors, žinoma, pasitaiko ir išimčių, kai Vėžys siekia savo tikslo atkakliai ir užsispyrusiai, neatsitraukdamas ir negalvodamas apie pavojų.

 

Liūtas

 

Žinoma, ne visi pašaukti valdyti pasaulį, tačiau gimę po šiuo Zodiako ženklu turi daugiausiai galimybių būti lyderiais. Liūtai turi prigimtinį talentą ne tik valdyti, bet ir mylėti. Šie žmonės būna labai nelaimingi, jei jiems nenusilenkia ar nekeliaklupsčiauja. Tačiau jie būna geraširdžiai ir supratingi, nuoširdūs savo jausmuose.

 

Pasaulis Liūtams – didžiulė ir nesibaigianti erdvė bei laisvė. Taip pat dažnai jie būna apdovanoti ir aktoriaus talentu. Тačiau tеatrališkumas ir impulsyvumas gali sugriauti viską iki pamatų. Nors, jei Liūtas užsibrėžia sau tikslą – pašalinti visas kliūtis nuo kelio, tai geriau iš karto užleisti jam vietą, antraip, jis parodys ką gali. Tiksliau, parodys savo galią pajungdamas reikiamus ryšius, kad galėtų suduoti priešininkui mirtiną smūgį.

 

Mergelė

 

Inteligentiška, pastabi, sugeba logiškai mąstyti. Mergelės analitinis protas. Jos šūkis: „Jei daryti, tai tik gerai“. Gerbia ir vertina erudiciją, pasižymi smalsumu ir žingeidumu. Itin aukštas „reikšmingumo“ kriterijus. Nuolat siekia tobulybės. Dauguma žmonių, gimę po šiuo ženklu, pasiekia aukštų rezultatų kurioje nors savo pasirinktoje veikloje. Turint omeny, kad vienas iš gimusių po šiuo ženklu buvo kardinolas Richele‘as, tai vertėtų susimąstyti apie intrigų peripetijas, kurias Mergelė sugeba talentingai skleisti. Išoriškai ramūs ir besišypsantys žmonės iš tikrųjų linkę į karjerizmą ir mėgsta intrigas. Šaltakraujišku gudrumu ir klastingumu pasiekti norimą tikslą daro Mergelę vieną iš negatyviausių Zodiako ženklų.

 

Svarstyklės

 

Žmonių, gimusių po šiuo ženklu, gyvenimus valdo grožio supratimas, harmonija ir teisingumas. Būtent dėl to, kad Svarstyklės yra taktiškos, kilniaširdės ir spinduliuojančios ramybe, visados pamatysi žmonių apsuptyje. Tie žmonės retai turi priešų ir daro stiprią įtaką aplinkiniams. Nepaprastai atsakingos ir pareigingos, turi labai gerų dalykinių savybių. Svarstyklės iš principo nesugeba būti klastingos ir keršyti. Nors norėdamos patenkinti prigimtinius dalykus, gali daug kam pasiryžti.

 

Skorpionas

 

Tai – kraštutinumų ir prieštaravimų sutvėrimai, tačiau itin stiprus, lyginant su kitais Zodiako ženklų atstovais. Negailestingas ir aistringas. Jį galima mylėti ir nekęsti. Skorpionui neegzistuoja kliūtys. Šio ženklo atstovai – iš prigimties analitikai, bet taip pat turi ir stiprią intuiciją. Pasižymi šaltu protu ir racionalumu. Energingi, beveik visados atkakliai siekia užsibrėžto tikslo. Jus sunku palaužti ir išvesti iš pusiausvyros. Būna sarkastiški, tačiau pasižymi ir mistinėmis, kitiems mirtingiesiems nesuprantamomis savybėmis. Turbūt ne veltui Skorpionas laikomas prezidentiniu ženklu. Mat dauguma JAV prezidentų gimę būtent po šiuo ženklu.

 

Šis ženklas – tikra prigimtinė aistra veltis į politinius žaidimus ir intrigas. Jie tuo gyvena ir neįsivaizduoja, kad galėtų būti kitaip. Šis Zodiako ženklas gana pavojingas ir daugelis jo bijo bei stengiasi apeiti. Jei Dvynius ir Mergeles galima įtikinti ir pasakyti ne, tai su Skorpionais – tai neįmanomas dalykas.

 

Šaulys

 

Tiesmukiški, bet nuoširdūs ir žavingi žmonės. Gimę po šiuo ženklu būna visų pripažintais numylėtiniais. Ignoruoja visokius apribojimus ir stengiasi būti nepriklausomi bei laisvi. Mėgsta daug skaityti, linkę į filosofavimą, ganėtinai aktyvūs, bet greičiau bus tik pėstininkai kieno nors dideliame žaidime.

 

Ožiaragis

 

Praktiškas ir punktualus. Darbe pasiekia aukštumų visose srityse. Ambicingas. Jį dažnai kaltina šaltumu. Tačiau iš tikrųjų jis moka mylėti iki širdies gelmių tik sunkiai sekasi
reikšti savo jausmus. Ožiaragiai – sąžiningi, paprasti, ištikimi ir patikimi žmonės, todėl jais galima aklai pasitikėti. Iš esmės jų neįmanoma išvesti iš pusiausvyros, nes jie tai greičiau išgyvens savyje, nei parodys. Tačiau, kažin ar leisis į abejotinus žaidimus. O ambicijos ir užsispyrimas padeda Ožiaragiui kilti karjeros laiptais. Tačiau šio ženklo atstovai niekados nelipa per kitų galvas. Todėl dažnai tenka tenkintis ir mažais bei menkais dalykais.

 

Tačiau, jei pereisite kelią Ožiaragiui, tai žinokite, kad jus gali sunaikinti po gabalėlį, šaltakraujiškai ir be jokio gailesčio. T.y., jei Ožiaragis priverčiamas pereiti ribas, jis klastingai ir šaltai keršija savo priešininkui ar skriaudėjui.

 

Vandenis

 

Tai – genijų ženklas. Jam svarbiausia gyvenime – teisybė ir teisingumas, dėl kurio pasiryžęs kovoti iki paskutinio kraujo lašo. Pasižymi išskirtiniu žingeidumu, viskuo domisi. Ramūs pagal savo natūrą, todėl niekados ir nieko neerzina. Jų idėjos originalios, pasižymi aštriu protu. Daugiausiai ką gali Vandenis, tai „apipilti purvu“ nedraugą. Šio Zodiako ženklo atstovai per daug džiaugiasi gyvenimu, kad leistųsi į intrigas.

 

Žuvys

 

Pasižymi itin išvystyta intuicija. Tie žmonės žvelgia į gyvenimą per dvasingumo prizmę. Bet tuo pačiu tai ir dvilypės natūros. Iš vienos pusės, sąžiningos ir darbščios, o iš kitos – svajotojos ir mėgstančios daryti įspūdį. Be to, šio ženklo atstovai tikri idealistai, nuolat ieškantys harmonijos ir grožio. Išgyvena kartų nusivylimą, supratę, kad gyvenimas toli nuo tobulybės. Teikia pirmenybę vienatvei ir apmąstymams. Žuvims materialinės vertybės nieko nereiškia lyginant su dvasinėmis. Taip pat teikia pirmenybę gerai žinomiems, išmėgintiems dalykams, todėl į naujoves ir pokyčius žvelgia atsargiai.

 

Savotiškas požiūris į pasaulį trukdo Žuvims teisingai įvertinti situaciją, todėl kaip intrigantai jie tiesiog „nekokie“. Nors kartais mėgsta žaisti pagal savo taisykles, tačiau greitai išsisemia. Mat pasireiškia paprastos žmogiškos silpnybės.

 

{alfa2}