Vyrai, ar žinote kaip derinti drabužius?

Ką? Kaip? Ir svarbiausia – su kuo dėvėti? Trys klausimai, į kuriuos kasdien yra labai sunku atsakyti. Kalbant apskritai, madoje yra keletas nesudėtingų tabu,  kuriuos suvokus palengvėja aprangos rinkimosi ir derinimo procesas.

Niekada nenešiokite džinsų pažemintu liemeniu

Nuogumų ne krūtinės srityje mada seniai praėjo, tai negražu ir nepatogu nepriklausomai nuo sezono ir seksualinės orientacijos. Be to, būtent toks rūbų variantas gali tapti vyrų nugaros skausmu juosmens srity priežastimi. Ims ir perpūs! O tada bus negerai!

 

Kelnės neturi atidengti kulkšnų

 

90 proc. gyvenimo atvejų kelnės turi uždengti kulkšnis, t.y. iš galo turi praktiškai siekti grindis arba būti vos vos aukščiau vyriškos avalynės kulniuko. Atidengti kulkšnis galima būtų tik tuo atveju, jeigu norėtumėte pademonstruoti savas kojines, pageidautina, derančias su kelnių spalva. Vyriškuose rūbuose egzistuoja du „vaizdai iš apačios“: arba kelnės arba šortai. Bermudai, maudymosi šortai, prailginti šortai – tai šortai. O kelnės – tai kelnės. Esminis minėtų rūbų skirtumas – tai išskirtinai jų ilgis.

 

Nepadauginkite rudos spalvos

 

Niekada nepatariama derinti rudo kostiumo su rudu diržu ir ruda avalyne. Jeigu Jūsų batai rudi, įsitikinkite, kad jie yra nupoliruoti iki tobulumo, blizga ir kad jų spalva atrodo išties kilniai. Ruda – tai labai pavojinga spalva, ji nemėgsta kaimynų ir yra visada pasiruošusi sugadinti įspūdį apie save. Tačiau turėkite omenyje visada laimintį  medžiagų derinimo variantą : keletas juodų odinių pirštinių gerai atrodys su rudu vilnoniu paltu.

 

Niekada neavėkite aukštų batų su trumpa striuke

 

Ilgi batai ir trumpa striukė – tai moterų bruožas. Jūs galite sau tai leisti tik tuo atveju, kai esate oro pajėgų lakūnas ir jūsų oficiali apranga susideda būtent iš minėto derinio. Visais kitais atvejais ilgi batai ir trumpa striukė atrodo juokingai ir prieštaringai. Neverta pamiršti, kad Jūs – vyras, o minėtas aprangos derinys būdingas išskirtinai moterims. Nepaisant pasakyto, ilgi batai vizualiai daro Jūsų kūną plonesnį ir aukštesnį.

 

Nesirenkite džinsų ant džinsų

 

Džinsai viršuje + džinsinis švarkelis = rizika atrodyti keistai. Daug džinsinės aprangos vienoje vietoje – tai pavojinga. Tereikia padaryti tik vieną klaidingą žingsnį ir jūsų išvaizda primins ūkį turinčio darbuotojo arba vaikino iš labai tolimos provincijos išvaizdą. Jeigu Jūs jau nutarėte suderinti tarpusavyje du džinsinius drabužius, tegul jie bent skiriasi spalva – gal tai bent suteiks savito stiliaus pojūtį.

 

Nemanykite, kad drabužių pasirinkimas nereikalauja kruopštumo

 

Nemanykite, kad galima rengtis bet ką ir bet kaip. Išrinkti teisingą drabužių derinį iš tiesų yra malonus spalvos ir stiliaus žaidimas. Todėl, kaip bet kuriame žaidime, tik teisinga strategija veda link pergalės. Atidžiai sekite spalvų ir modelių derinimą, išmokite koordinuoti savo pasirinkimą.

 

Reikiamos spalvos diržas

 

Rinkitės diržą kruopščiau nei ką kitą. Susikoncentruokite ties spalvų derinimu, o ne klonavimu. Rudi batai, pavyzdžiui, turi derėti su panašaus atspalvio diržu, tačiau negali būti tos pačios spalvos. Tokiu atveju kiekviena garderobo detalė atliks savo pareigą ir nukreips aplinkinių dėmesį reikiama linkme.

 

{diena2}