Susitaikymo horoskopas

Žengti pirmam žingsnį, norint susitaikyti su mylimu žmogumi, su kuriuo ką tiktai susipykai – tai visai nereiškia pripažinti savo pralaimėjimą, parodyti silpnumą ar neigiamą savo charakterio bruožą.

Susitaikyti – tai reiškia nuridenti akmenį nuo širdies, atverti ją ir išmesti iš galvos visokias kvailystes. Todėl ir šis susitaikymo horoskopas bent kuriam nors iš jūsų turėtų praversti.

Štai , pavyzdžiui, Avinas – linkęs labai greitai taikytis, ilgai nenešioja pykčio užantyje ir juo labiau, nekerštauja. Po konflikto (o jūs greičiausiai buvote neteisūs) tiesiog įdėmiai stebėkite Aviną: jei jis lyg nieku nieko pradėjo elgtis kaip nieko nebuvę – įkvėpkite lengviau ir pasekite jo pavyzdžiu. Žinokite, kad jis jau viską pamiršo.

 

Тačiau taip susitaikyti, deja, nepavyks su Jaučiu. Šie raguoti sutvėrimai sunkiai keičia nuotaiką, užtat be jokio vargo atsiliepia pasiūlymui taikytis. Beje, jaučiai – dideli gurmanai, todėl susitaikyti su jais galima paruošus gardžią vakarienę, uždegus žvakes ir įjungus romantišką muziką.

 

Su Dvyniais būkite švelnūs, geri, malonūs ir mėginkite taikytis greitai. Nes jų gyvenimo tempas toks intensyvus, kad jie negali sau leisti užsiangažuoti ties kokiomis nors detalėmis ar smulkmenomis, kai susipykstate. Kuo linksmiau ir žaismingiau elgsitės taikantis, tuo greičiau Dvyniai pasirašys taikos sutartį.

 

Vėžiui galite pasiūlyti nedidelį vieno veiksmo spektaklį. Vaikščiokite taip pat nukabinę nosis, tragiška veido išraiška, parodykite, kad taip pat išgyvenate iki sielos gelmių. Mat Vėžių emocijos – gilios ir išraiškingos, todėl reikėtų pasistengti kartu su juo paliūdėti, o po to išlieti ant sužeistojo širdies švelnumo ir meilės jūras. Ir tai jie prisimins labai ilgai.

 

Liūtas niekada nesiaiškins su jumis konflikto priežasčių ir neprisipažins, kad jis neteisus. Nors vėliau jis taip pat ir neprimins jums jūsų išdaigų. Mat jis per didelis savimyla, kad leistų sau tai daryti. Todėl Liūtas niekada pirmas ir nesitaiko. Užtat jūs turėtumėte pasukti galvą, ką jam pasakyti, kokius komplimentus ištarti, kad šis ištiestų susitaikymo ranką.

 

Mergelė linkusi savarankiškai žengti žingsnį susitaikymo link. Mat šio ženklo atstovai labai atsargūs ir įtarūs. Ir jei jūs pirmi parodysite iniciatyvą, Mergelės paprastai ieško būdų prieiti iš kurios nors pusės.

 

O štai su Svarstyklėmis būtinai taikykitės pirmi. Todėl, kad Svarstyklės negali pakęsti aplink save diskomforto. O ypač kaltės jausmo! Net jei kas ir priverstų juos jaustis kaltais, tai jam niekados nebūtų atleidimo.

 

Tuo tarpu Skorpionui pademonstruokite, kaip jūs išgyvenate, tiesiog mirštate dėl to, tarsi būtumėte gavę jo nuodų. Kankinkitės stipriai, nes Skorpionams tai patinka. Labai stipriai. Dar stipriau. O paskui belieka tik tikėtis, kad prieš paskutinį ar paskutinį „atodūsį“ jis jums greičiausiai atleis.

 

Su Šauliu geriau sąžiningai viską aptarti, kas jį ar jus įžeidė. Šauliui patinka aiškintis santykius tiesiai šviesiai, be jokių užuolankų, nutylėjimų, kad paskui nebūtų paskalų ir apkalbų. Todėl būkite pasiruošę tam, kad jis išklos viską, ką galvoja.

 

Su Ožiaragiu susitaikyti… Ne, geriau su Ožiaragiu apskritai nesipykti. Todėl, kad jis linkęs į kiekvieną konfliktą žiūrėti kaip į išdavystę. Todėl po to gali tekti atkakliai ir ilgai aiškinti ir atsiprašinėti, atgailauti, pripažinti kaltę ir parodyti neįtikėtiną atsakomybę dėl visų dalykų. Ir tik tada, tikėtina, galėsite išmelsti iš jo atleidimą.

 

Susitaikyti su Vandeniu — reikalas nenuspėjamas. Mat jūs galite susitaikyti su juo ir praėjus minutei po konflikto, bet galite ir po metų. Tiesa, tikėtina, kad gana originaliomis aplinkybėmis. Tačiau būtinai susitaikysite. Juk Vandeniai – draugiški žmonės ir savyje nelaiko pykčio.

 

Susitaikymas su Žuvimis paprastai įvyksta tarsi savaime, kaip po didelės audros jūroje atsiranda štilis ir išlenda saulutė iš po debesies. Žuvys linkę supykti dėl to, kas kitiems atrodo smulkmena. Tačiau, kol jie yra tokioje būsenoje, taikytis su jais – beprasmiška. Reikia tiesiog palaukti, kol pasikeis jų nuotaika ir tada lyg niekur nieko tęsti bendravimą.

 

{alfa2}