Horoskopas ketvirtadieniui 07-28

Avinas – Šiandieną būsite nusiteikęs rizikuoti ir mėginsite pradėti kažkokį projektą ar atnaujinti jums svarbią partnerystę. Savyje jausite daug energijos, aistros, tačiau labai lengva įsivelti į žodžių mūšį ir patirti „nokautą”. Dėl to galima rimtai susipykti.

Tauras – Būsite energingas, tad į priekį turbūt pasistūmės aktualūs reikalai. Tačiau gerą ūpą gali slopinti biurokratinės kliūtys, kreditorių spaudimas. Neverta tikėti lengvo ir greito praturtėjimo galimybėmis, tariamai pelningais projektais.

 

Dvyniai – Diena bus nebloga. Turbūt seksis sudaryti sutartis, tvarkyti su ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Kita vertus, tikėtinas nesusikalbėjimas su vaikais, paaugliais arba netikėti rūpesčiai per juos.

 

Vėžys – Kursite ateities planus, o tuo tarpu kasdieniniai rūpesčiai, rutina niekur nesitrauks ir be gailesčio glemšis jūsų brangų laiką. Teks gvildenti nemažai problemų – tiek dalykinių, tiek asmeninių. Venkite aštrių pokalbių temų, šeimyninių scenų.

 

Liūtas – Jei dalyvausite pramoginiame renginyje, žaidime, galite laimėti prizą, sulaukti aplodismentų, pripažinimo. Tačiau atsargumas, savisaugos instinktas šiandien tiesiog būtinas. Pasidavęs seksualinei ar lošimo manijai įsiveltumėte į rimtas problemas.

 

Mergelė – Ūkiniai, praktiniai rūpesčiai bei sveikatos, grožio, dietų klausimai niekaip neišeis iš galvos. Pasirūpinkite savo automobiliu, kita technika. Galbūt jai reikalingas remontas, techninė apžiūra. Itin saugokitės avarinių situacijų.

 

Svarstyklės – Jautriai reaguosite į bet kokį priekaištą, kritiką. Atrodys, kad reikalaujama per daug, ne pagal jūsų galimybes. Emocinių išgyvenimų gali sukelti psichologinės ir seksualinės problemos. Bus lengviau susipykti nei susitaikyti.

 

Skorpionas – Norėsis gyventi linksmiau, seksualiau, kai ką prašmatnaus įsigyti, patirti malonumų. Jeigu turite pinigų ir tai netrukdo būtiniems darbams, kodėl gi ne. Tačiau gali būti, kad rizikingos avantiūros atneš nuostolių.

 

Šaulys – Jūsų mintys suksis apie gyvenimo permainas arba apie studijas, keliones, viešnages. Galite sulaukti svečio iš toli, seniai matyto gerbėjo skambučio. Jei nenorite susigadinti reputacijos, būkite sąžiningas savo ir kitų atžvilgiu.

 

Ožiaragis – Galite sulaukti darbinio nurodymo ar dalykinio pasiūlymo, arba pastarojo itin sieksite. Ypač nersitės iš kailio, jei mėginate realizuoti save administraciniame darbe, politikoje. Dėl tam tikro nesusikalbėjimo galite pajusti pesimizmo debesį.

 

Vandenis – Susirinkimai, pasitarimai nebus tokie sklandūs, kaip tikėjotės. Pravartu pasikonsultuoti su rimtais dominančios srities specialistais, profesionalais. Nerimo sukels vaikai arba mylimas žmogus. Galima pavydo scena, įvairūs ekscesai.

 

Žuvys – Paaštrėjusi intuicija turėtų pasitarnauti kūrybai, protiniam darbui. Tačiau jei aplaidžiai dirbsite, neišvengsite rimtos problemos. Slapta galite domėtis kažkokiu asmeniu ir kurti planus jo palankumui pelnyti.

 

Šaltinis: vytautus.com