Sveikos gyvensenos propagavimui Lietuva ne riba!

Sveikos gyvensenos klausimai, žmonių sąmoningumas, rūpinimasis savimi ir šeima tampa vis aktualesnis kasdieniniame gyvenime.

Mes matome naujas ekologinių miestų koncepcijas, specializuotas, tik ekologiškomis prekėmis prekiaujančias parduotuves, siūlomas natūralias sveikatos priežiūros paslaugas, švietimo paslaugas ir daug kitų specializuotų aukštųjų technologijų gaminių, kurios produktų tobulinime skiria dėmesio „žalumui“, „draugiškumui su aplinka ir žmogumi“.

 

Kaip išlaikyti skaidrų protą šiame perteklinės informacijos sraute ir rasti harmoningą sprendimą atitinkantį „mano“ sveiką gyvenseną? Kaip padaryti, kad sveika gyvensena būtu prieinama kuo daugiau žmonių?

 

Žengiant koja kojon su naujomis technologijomis rinkai pristatome naują unikalią programėlę Iphone telefonams „Eko-map“. Ją  kūrė Lietuvos mobiliųjų pridėtinės vertės paslaugų UAB SIR EU kartu su VŠĮ Prasmingos idėjos, plėtojančia projektą SVARAINIS.

 

„Šiuo projektu norime tapti didžiausiu pasaulyje eko vietas apimančiu projektu, prisidėti prie sveikos gyvensenos sklaidos ir tapti naudingais kiekvienam mobilaus telefono turėtojui jo kasdieniniame gyvenime“, – sako VŠĮ Prasmingos idėjos Svarainio nuolaidų kortelės įkūrėjos Eglė Kaknevičiūtė –Ginelevičienė  ir Aurelija Martūnienė.

 

„Programėlės turėtojai gali žemėlapyje aplink save matyti artimiausias sveikos gyvensenos – Svarainio partnerių vietas. Taip pat gali pasiūlyti savąsias, susiformuoti savo mėgstamų vietų sąrašą, rašyti savo atsiliepimus ar jas reitinguoti, skaityti prasmingas naujienas iš 6 didžiausių pasaulinių apie sveiką gyvenseną rašančių naujienų portalų bei žinoma pasitikrinti savo žinias Eko mokykloje, susipažįstant su visų E reikšmėmis ir rizikomis, įvertinant savo sveikos gyvensenos lygį, dalyvaujant diskusijose, susipažįstant kasdien su vis naujomis 3 šokiruojančiomis tiesiomis“, sako SIR EU, UAB projektų vadovė Inga Božoka.

 

Tikimės, jog šį projektą ateityje pavyks paversti ne tik informacine programėle, bet ir pasaulyje pripažįstama nuolaidų programa, t.y. Svarainio projekto sėkmė bus eksportuota į pasaulį.“, – sako VŠĮ Prasmingos idėjos Svarainio nuolaidų kortelės autorės. 10% pajamų, gautų iš „Eko-map“ programėlės SIR EU, UAB ketina dovanoti Green Peace organizacijai.

 

SIR EU, UAB – viena iš pirmaujančių mobiliosios pridėtinės vertės paslaugų teikėjų Lietuvoje, įkurta 2002 metais. 

 

VŠĮ PRASMINGOS IDĖJOS- šiuo metu vykdo Svarainio nuolaidų kortelės projektą.

 

Svarainio kortelė-tai sveikų bičiulių nuolaidų kortelė, apimanti įvairias parduotuves bei paslaugas susijusias su sveika gyvensena. 10% kortelės pajamų skiriama labdarai. Plačiau www.svarainis.lt

 

„Eko-map“ – mobiliąja aplikacija galite rasti čia: http://itunes.apple.com/app/eko-map/id417232277.

 

 

VŠĮ Prasmingos idėjos

 

{parasas}