Kodėl negalima bučiuoti mylimojo į kaktą?

Nuo neatmenamų laikų toks bučinys  buvo laikomas „paskutiniu pabučiavimu“. Tai reiškia, kad gali prarasti mylimąjį arba su juo išsiskirsi.

Pabučiuoti į ranką – atsidavimo ženklas

Ir tai – neišgalvota, kadangi priliesti lūpomis „trečią akį“ – tai  ypatingas mistinis ritualas. Laikoma, kad  visos angos žmogaus kūne, tai išėjimai, skirti energijai. Viena iš reikšmingiausių angų – žmogaus burna. Ką nors bučiuodamas, žmogus fiksuoja energiją, o priklausomai nuo to, kur ji patenka, galima tikėtis ir atitinkamo rezultato.

 

Tuo tarpu pabučiavus ranką, energija pakreipiama ratais kraujotakos link iš apačios į viršų, tuo pačiu žmogus patvirtina ir savo nuolankumą bei atsidavimą.

 

Iš bučinio į skruostą galima atspėti žmogaus ketinimus

 

Bučinį į skruostą galima pavadinti diagnostiniu. Mat taip galima sužinoti žmogaus ketinimus. Jei po tokio pabučiavimo žmogus jaučia diskomfortą, nerimą ar net baimę, gali drąsiai atsisveikinti su partneriu, sukėlusį tokius pojūčius. Na, o jei po to norisi, kad dar ir dar kartą pabučiuotų, vadinasi, tas žmogus perduoda teigiamą energiją.

 

Užtat pabučiavimas į kaktą – kardinaliai skiriasi nuo ankstesniųjų. Mat bučinys paliečia itin jautrią sritį visokiems išoriniams faktoriams ir daro neigiamą poveikį. Todėl prisiliesti ne tik lūpomis, bet apskritai prie kaktos – nepageidautina! Išimtis: motinos prisilietimas prie kūdikio kaktos.

 

{diena2}