Šiandienos horoskopas 03-21

Avinas – Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, šiandien būtinai sužinosite. Nenustebkite, jei jums priekaištaus artimieji ar kolegos, ges automobilis ar darbo technika, kils nesusipratimų bendraujant su žmonėmis.

Tauras – Nelengva diena. Galimos tiek savų: sutuoktinio, veiklos partnerių, tiek konkurentų, priešų provokacijos. Tikėtini nemalonumai per sutuoktinį, su kuriuo esate išsiskyrę. Beje, jei labai pyksite ant kitų, tai reikš jūsų pretenzijas sau.

Dvyniai – Bus lengva prarasti savitvardą, bet sukrėtimai padės atverti akis, suvokti, ko jums nereikia. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę, gerą nuotaiką.

Vėžys –
Būsite linkę pervertinti savo galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite padaryti įspūdį. Nepasikliaukite įtakingais asmenimis, užsieniečiais – jie gali įklampinti į nemenkus rūpesčius.

Liūtas – Nemalonus laikas, kai siekiama įpiršti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Galimi rimti nesusipratimai su tėvais, vadovu, jei minėtoms savybėms pasiduosite.

Mergelė –
Niekur nerizikuokite, pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite vadovo savo naujais pasiūlymais. Nieko nauja nepradėkite. Sumanymus kaupkite ir neskubėkite jų įgyvendinti.

Svarstyklės –
Įsiklausykite į savo vidaus balsą ir mažiau paisykite jumis abejojančių asmenų nuomonės. Ši diena jums bus palanki labiau antroje dienos pusėje. Moterims įmanomas malonus meilės išgyvenimas.

Skorpionas –
Būsite linkę į viską per karštai reaguoti, tačiau taip tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški. Kad ir kas atsitiktų, pasistenkite šypsotis – tai padės nereaguoti į provokacijas.

Šaulys – Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, nesiaiškinkite šeimos išlaidų, neplanuokite jų, netinkamas laikas ir vertingam pirkiniui. Bloga diena sandoriams tvirtinti. Netinkamas laikas teikti kam nors dovaną ar ją priimti.

Ožiaragis –
Greitai nereiškia gerai. Jokių skubotų sprendimų, ypač rytą. Nesikarščiuokite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, būkite apdairūs pasiekiančiai informacijai, nes galite suklysti ir patirti nuostolių.

Vandenis – Gilinkitės į savo praeitį ir santykius šeimoje: tik taip suvoksite dabartinių nesėkmių priežastis. Verta atlikti pamirštus ar užleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti, papulsite į dar keblesnę padėtį.

Žuvys – Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir galimybių veikti ar laisvų pinigų. Nesivelkite į avantiūrą norėdami pataisyti padėtį. Nebūkite labai griežti savo vaikams, taip pat tėvams; venkite ginčų, nes galite sugadinti santykius su jais dėl tuščių principų.

 

Šaltinis: vytautus.com