Pievagrybių užkepėlė

Ir vietoj užkandžio, ir karštajam patiekalui.

 

Jums reikės:

 

    * Aliejus kepimui
    * 2 skiltelės česnako
    * 100 gr fermentinio sūrio
    * 100 gr maltos mėsos

    * Morka
    * Petražolės
    * 20 vnt pievagrybių
    * Pipirai ir druska
    * 2 šaukštai pomidorų padažo
    * Svogūnas

Paruošimas:

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių.

 

{balsas2}