Pievagrybių užkepėlė
Ir vietoj užkandžio, ir karštajam patiekalui.
Jums reikės:
* Aliejus kepimui
* 2 skiltelės česnako
* 100 gr fermentinio sūrio
* 100 gr maltos mėsos
* Morka
* Petražolės
* 20 vnt pievagrybių
* Pipirai ir druska
* 2 šaukštai pomidorų padažo
* Svogūnas
Paruošimas:
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių.
{balsas2}