Horoskopas sekmadieniui 01-30

Avinas – Jei pastaruoju metu vis pritrūkstate pinigų, atėjo laikas prisėsti ir peržiūrėti savo biudžetą. Kažko teks atsisakyti, kažkam pataupyti.

Tauras – Šiandien tiesiog išklausykite artimą žmogų, apsieikite be patarimų ar moralizavimo. Mokėkite pasidžiaugti kito sėkme, įvertinti pasiekimus. Nepamirškite mielų staigmenų.


Dvyniai –
Šiandien ne kartą norėsis trenkti durimis, viską mesti ir išeiti, deja teks sukąsti dantis ir pakentėti. Jokiu būdu nemėtykite pinigų smulkmenoms, pataupykite rimtesniems pirkiniams, kelionei ar tobulinimosi kursams.

Vėžys – Šiandien nesitikėkite nieko ypatinga: kasdieniai darbai, rutina. Džiaugsmas laukia netolimoje ateityje, mokėkite jo išlaukti. Komplimentams šiandien per daug neteikite reikšmės, diena nepalanki megzti naujoms pažintims.

Liūtas – Pagalvokite, kaip jūsų veiksmai paveiks artimus žmones. Vertėtų atsiklausti jų nuomonės; jei jums kategoriškai nepritaria, nereikėtų lipti per galvas ir atkakliai siekti savo.

Mergelė –
Norėsis kurti grandiozinius planus, tačiau šiuo metu patartina susikoncentruoti į smulkmenas. Sveikata, be abejo, priklauso nuo nuotaikos, tad pasistenkite nesinervuoti dėl nesutarimų su sutuoktiniu – atvėsę tikrai rasite kompromisą.

Svarstyklės –
Vargu ar svetimas žmogus padės išspręsti jums ramybės neduodančią dilemą. Ko gero, išmintingiausia būtų kiek luktelti, leisti jausmams susigulėti, o tuomet pačiam priimti sprendimą. Dvi galvos dažniausiai geriau nei viena, tačiau jūsų atvejui ši patarlė netinka.

Skorpionas –
Trokštate permainų profesiniame gyvenime. Visgi šiandien geriau nieko naujo nesiimkite. Keletą dienų luktelkite, o tuomet atnaujinkite ryšius su svarbiais žmonėmis, pamąstykite apie naujus žingsnius, kurie padėtų pasiekti trokštamą rezultatą.

Šaulys –
Šiandien jausitės energingi, nuo lūpų nedings šypsena. Pasistenkite pakilios nuotaikos apimti neprikrėsti kvailysčių, kad ir kaip norėsis ką nors paauklėti ar pamokyti. Pamėginkite neįkyriai pasirūpinti šeima, giminės reikalais.

Ožiaragis –
Trokštate pripažinimo, sėkmės. Verčiau nedarykite skubotų žingsnių. Už šiandien parodytą dėmesį, švelnumą, ateityje bus dosniai atlyginta.

Vandenis –
Užgrius smulkių nedėkingų darbų lavina. Gerkite kuo daugiau skysčių, gali būti jautrus skrandis.

Žuvys –
Be perstojo galvodamas apie jums svarbių įvykių baigtį nieko nelaimėsite. Nusiraminkite, porai dienų meskite iš galvos įkyrias mintis, pailsėję kur kas greičiau rasite sprendimą.

Šaltinis: vytautus.com