Horoskopas antradieniui 10-11

Avinas – Pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, namuose ir džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu.

Tauras – Jūsų ambicijos pagaliau bus patenkintos. Negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės tik pačių svarbiausių dalykinių reikalų tvarkymo. Vakare nepamirškite meilės pasimatymo.

 

Dvyniai – Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, būti tikslūs, konkretūs, reiklūs (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Palanku spręsti darbo problemas. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi.

 

Vėžys – Gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga – jums su malonumu pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Vakare galimos romantiškos staigmenos – tik nesėdėkite namie.

 

Liūtas – Net nemalonumai būna naudingi. Mėginkite pakreipti nepalankių įvykių eigą savo naudai. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad rytoj galėtumėte ramiau atsipūsti.

 

Mergelė – Naudinga diena: pavyks išspręsti ankstesnes problemas. Tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių gauti pasiūlymai bus naudingi.

 

Svarstyklės – Geras laikas tvarkyti dalykinius reikalus, užmegzti ir plėtoti bendradarbiavimo ryšius, taip pat rimtam pokalbiui su vadovu – priminkite jam, kas jums priklauso. Tik namie nepamirškite atsipalaiduoti: šis vakaras tinkamas šventei.

 

Skorpionas – Nebloga proga pakoreguoti netenkinančius santykius su draugais, kolegomis ar vadovu – pavyks susigrąžinti šiltą ar bent jau pagarbų bendravimą. Vakare tikėtinos staigmenos iš senų draugų.

 

Šaulys – Pasikliaukite nuojauta, tai padės užbėgti įvykiams už akių. Vis dėlto diena nepalanki rizikuoti darbe, taip pat kelyje ar mėginti laimę žaidžiant azartinius žaidimus.

 

Ožiaragis – Puiki diena, dabar jūsų viršus. Galima žengti lemtingą žingsnį, – palankus momentas lemtingam apsisprendimui ir asmeniniame gyvenime.

 

Vandenis – Nusiramino ir pelno laikas. Būkite pasiruošę rimtam apsisprendimui asmeniniame gyvenime. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Tai puiki diena teikti dovanas norint pareikšti savo romantiškus jausmus ar dėkingumą.

 

Žuvys – Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai gerų naujienų, naudingų susitikimų metas, kai verta pabendrauti su reikalingais žmonėmis, pasirašyti svarbų dokumentą. Vakare tikėtinos romantiškos pažintys – tai geras laikas ir meilės pasimatymams.

 

Šaltinis: vytautus.com