2011 m. Sausio 12 d. Trečiadienis

12 metų diena, 2 metų savaitė.

Saulė teka 08:37, leidžiasi 16:17. Dienos ilgumas 07:40. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo 0 iki -2, debesuota, sniegas. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, debesuota, sniegas. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Mirti – tai niekas, baisu negyventi. (V. Hugo)

Sveikiname – Arkadijus, Cezarijas, Cezarijus, Vaigedus, Lingailes, Ernestus, Cezares, Cezarius.

Dienos horoskopas:

Avinas – Tikriausiai šiandien patirsite ypatingų emocinių impulsų. Galite leistis į lengvabūdišką avantiūrą arba išlieti susikaupusias pretenzijas. Jei taip mėginsite įgelti dominančiam žmogui, tai tikslas bus pasiektas, bet laukia nepavydėtinas atoveiksmis.

Tauras – Nors stengsitės būti optimistas, bet pasijusite nelabai maloniai, nes teks aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Nerimą kels ir sveikata. Galbūt su įtampa lauksite kažkokio atsakymo, rezultatų, prisigalvodamas įvairių grėsmių.

Dvyniai – Tikėtina žinia iš oficialios institucijos. Jums derėtų vykdyti seniau prisiimtus įsipareigojimus, bet tuo pačiu neignoruokite ir ateities planų, jų aptarimų. Nemažų išlaidų gali pareikalauti su mokslu arba kelione susiję reikalai.

Vėžys –
Galimi nenumatyti įvykiai, todėl svarbu vengti rizikos ir gerai apsidrausti. Profesinėje veikloje, versle bus siūlomos arba priverstinai diegiamos naujovės, o ir tai turbūt išmuš jus iš vėžių. Neskubėkite nei pulti į jas stačia galva, nei nuo jų bėgti.

Liūtas – Atrodo, nebus nieko, kas šiandien galėtų stoti jums skersai kelio. Būsite linkęs rizikuoti ir jums gali pasisekti. Tačiau neapsirikite pasirinkdamas rizikos objektą bei varžovus. Kažkas gali jus pergudrauti, o tai reikštų nuostolį.

Mergelė –
Jūsų nuotaika ir savijauta gali būti prasta. Optimizmas sumažės dar labiau, jei pasipils priekaištai iš artimiausių žmonių. Nemalonios smulkmenos gali užgožti tikrąsias vertybes bei siekius, sulaikyti nuo to, ką numatėte.

Svarstyklės – Būsite keistas ir neramus. Galimas netikėtumas, kuris išmuš jus iš pusiausvyros, privers elgtis kažkaip neįprastai, rizikuoti. Yra pavojus susižeisti arba sužeisti kitą žmogų, pakenkti savo ar jo reputacijai.

Skorpionas –
Domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite sutartį. Tačiau galite gauti ir avantiūristišką pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti. Galimas netikėtas materialinis laimėjimas arba praradimas.

Šaulys – Diena gali pažerti lemtingų sutapimų, įvykių ir atsitiktinumų. Noriai bendrausite su aplinkiniais, atnaujinsite senas ir užmegsite naujas pažintis. Išaugs jūsų kūrybinės galios, o prabudęs avantiūrizmas suteiks drąsos jų realizacijai.

Ožiaragis – Nusimato užduotis, veikla, kuri bus gana sudėtinga ir gerokai išvargins, tačiau turės svarbią reikšmę. Galbūt atsikratysite kažko, kas jus slėgė, trikdė. Vakare svarbu išlikti tvirtam, jei atsitiks kas nors nenumatyta.

Vandenis –
Kils noras rizikuoti, eksperimentuoti. Labai vilios romantika, gardumynai, pramogos. Reikėtų vengti spekuliacijų, aferų ir labiau pasikliauti patikrintomis galimybėmis. Netikėtų rūpesčių gali sukelti vaikai arba draugai, pažįstami.

Žuvys – Panašu, kad šiokių tokių rūpesčių sukels sveikatos problema arba nesusikalbėjimas su kažkuo iš artimos aplinkos žmonių. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Tikriausiai pats metas kažką pakeisti. Imkitės to, kol nevėlu.


 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}