2009 m. kovo 26 d.

85 metų diena, 13 metų savaitė.

Saulė teka 06:06, leidžiasi 18:44. Dienos ilgumas 12:37. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo +3 iki +5, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 0-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -2 iki -4, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 2-4 m/s.  

 
Dienos patarimas – Išmintingas ne tas, kuris daug žino, o tas, kurio žinios naudingos.

Dienos prietaras – Jei plauni grindis, niekada nepradėk plauti nuo slenksčio – prisišauksi nelaimę.

Sveikiname – Arbutus, Vydmantes, Emanuelius, Tėkles.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.89 1,57
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,20 2.85

1,55

 

Dienos vaizdelis.

 

Kovo 26 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Šiandien bus sunku susikaupti – mintys suksis apie savaitgalį laukiantį romantišką pasimatymą. Be galo norisi pasiekti pergalę Visgi pasistenkite neišsižadėti bent jau svarbiausių savo principų.

Tauras

Darbas pavyks, jei dirbsite komandoje, o ne kas sau. Nevenkite pasitarti, mokytis pats ir pamokyti kitą. Jei pavyk rasti susitarimą, šiandien pradėti bendri projektai bus ypač sėkmingi.

Dvyniai

Dvynius greičiausia kamuos prisiminimai, nostalgija Atrodys, kad praėjęs laikas – aukso amžius, o dabartis – niūri ir pilka. Įveikite depresiją, mokykitės gyventi čia ir dabar.

Vėžys

Vis skubate, neišsivaduojate iš nenudirbamų darbų Kada paskutinį kartą kaip reikiant šėlote su draugais? Ar nevertėtų šiandien jų prisiminti?

Liūtas

Jaučiatės be galo savimi patenkintas, užtikrintas, kad viskas klostysis taip, kaip planuojate? Pasitikėkite savimi, tik neužmikite ant laurų. Mylėkite save, tik netapkite beširdžiu egoistu.

Mergelė

Nežinote, ką jums patinkantis žmogus jaučia, vis svarstote, kas būtų, jei būtų?.. Imkitės iniciatyvos pats. Skaudi tiesa dažnai geriau už saldų melą.

Svarstyklės

Su darbo savaitės pabaiga sumažės ir darbų apimtis, galėsite lengviau atsikvėpti. Skirkite daugiau laiko šeimai ir jie jums atsakys tuo pačiu.

Skorpionas

Į naujoves šiandien žiūrėsite nepatikliai, būsite itin atsargus. Jausmai taps natūralesni, gilesni, tikri. Sustiprės ryšys su namais.

Šaulys

Kuo mažiau rizikuosite, kuo atsargesnis būsite, tuo daugiau laimėsite. Nevaldomos emocijos gali lengvai nuvesti į aklavietę. Šiandien venkite šurmulio, praleiskite vakarą namie.

Ožiaragis

Šiandien nemėginkite išvengti skubaus darbo, nepamirškite duoto pažado susitikti. Jei tik įmanoma, stenkitės rasti susitarimą.

Vandenis

Šiandien pamiršite vadovavimą, daugiau galvosite apie naudą, gyvenimo malonumus, norėsis jaukumo meilės Jums atrodo, kad partneris visai pamiršo romantiką? Nustebinkite jį dovana ar romantiška vakariene, ir pats pakiliau pasijusite.

Žuvys

Atsikvėpkite – didžioji dalis savaitės buvo darbinga. Laimė jums šypsosi, tik būkite atidus, antraip galite nepastebėti likimo siunčiamos dovanos.

 

www.vytautus.com