2009 m. sausio 19 d.

19 metų diena, 04 metų savaitė.

Saulė teka 8:30, leidžiasi 16:29. Dienos ilgumas 08:01. Mėnulio fazė – Delčia. Oro temperatūra dieną nuo -3 iki -5, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota, sniegas. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – Mokytis ir mylėti – niekada nevėlu…

Nepamiršk pasveikinti – Kanuto, Marijaus, Mortos, Raivedo, Gedvilės, Mariaus.

Dienos anekdotas

Sausio 19 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Šiandien žmonės jūsų lengvabūdiškai mestus žodžius ims pernelyg giliai į širdį. Pasistenkite ir pats girdėti, ką ir kam sakote. Paprasčiau bus nutylėti dabar, nei ilgai ir nuobodžiai aiškintis vėliau.

Tauras

Su naujaisiais pažįstamais derėtų elgtis santūriau, net jei ir būsite provokuojamas. Turėtumėte atsispirti įkyriam troškimui pademonstruoti savo pranašumą ar reikalo išmanymą. Protingas jūsų privalumus pastebės ir pats.

Dvyniai

Ginčytis šiandien beprasmiška, jūsų vis viena niekas negirdės. Pats išmintingiausias sprendimas būtų nusileisti arba atidėti pokalbį kitai dienai. Bandydamas ginti savo pozicijas tik sugaišite laiko ir susigadinsite nervų.

Vėžys

Turite talentą kištis į ne savo reikalus, supainioti svetimus planus, sužlugdyti darbus. Tokius gabumus verta užkasti kur giliau – negaila…

Liūtas

Šiandien neturėsite nei polinkio į kompromisus, nei laiko kažkam ką nors aiškinti ar įtikinėti. Tiesiog kas ne su jumis, tas prieš jus, visų kitų variantų ar pustonių jūs tiesiog nepastebėsite.

Mergelė

Kažką teks paaukoti dėl aukštesnių tikslų ar ilgalaikės perspektyvos. Sąmoningai praleisdamas viliojantį šansą, pasiguoskite bent tuo, kad jis tikrai ne paskutinis.

Svarstyklės

Nuotaika ir savijauta nekokia, būsite linkęs bambėti ir ieškoti priekabių. Gal jūsų kritikos objektas to ir nusipelnė, vis dėlto jums toks elgesys neatneš nei naudos, nei garbės.

Skorpionas

Kad ir ko imtumėtės, galite tikėtis supratimo, paramos ir lojalumo iš kolegų ar pavaldinių. Būtų labai gražu, jei ir pats pasistengtumėte atsakyti tuo pačiu.

Šaulys

Subtili pusiausvyra šiandien gali būti brutaliai suardyta, ir, deja, ne jūsų naudai. Tokia įvykių juo labiau neparanki, nes jūs, ko gera, būsite emocionaliai kiek jautresnis nei paprastai.

Ožiaragis

Ne ta diena, kai Ožiaragis turėtų sukti sau galvą dėl to, ką mano ar jaučia aplinkiniai. Niekams tegu laiką gaišta kiti. Jūs pagaliau galite vėl susigrąžinti turėtą įtaką, pakreipti įvykius sau naudinga linkme. Tuo ir užsiimkite.

Vandenis

Diena kupina rūpesčių, o vakarop tikėtini nelaukti svečiai. Nesileiskite užklumpamas iš netyčių, pasistenkite bent minimaliai pasiruošti visiems įmanomiems atvejams.

Žuvys

Padėkite savo artimui, ir pačiu artimiausiu metu jis padės jums. Šiandien turite šiek tiek laisvo laiko, tad tuo ir užsiimkite.

www.vytautus.com