Kada geriausiai tuoktis 2011 metais

Pagal kinų kalendorių 2011 metai yra vieni sėkmingiausių norintiems sukurti šeimą. Baltas metalinis triušis žada santuokiniame gyvenimę meilę ir santarvę. Būtent tas mielas namų gyvūnėlis yra visų įsimylėjėlių globėjas 2011 metais.

Belieka išsirinkti palankiausią jums vedybų dieną 2011 metais. Tiesa, į Marso ir Saturno dienas, t.y. antradienius ir šeštadienius iš esmės nereikėtų kreipti dėmesio, todėl, kad tai, ką ketinsite įgyvendinti tomis dienomis, neatneš gerų rezultatų.

Sausis

Sausio 4- ąją įvyko saulės užtemimas, todėl geriau susilaikyti nuo registracijos santuokų rūmuose prieš 2 savaites iki užtemimo ir 2 savaites po jo. Apskritai, iki šio mėnesio 19 dienos šie reikalai neduos gerų rezultatų. Užtat palankios šios dienos: 19, 20, o nuo sausio 28 dienos iki mėnesio pabaigos kiek prasivers taip vadinama astrolograma, kai Veneros, Neptūno ir Hirono planetos sudarys vientisą harmoningą kombinaciją. Kitaip dar vadinamus „Pelenės vartus“. O santuokos, sudarytos tuo periodu, bus sėkmingos ir laimingos.

Vasaris

Šis mėnuo laikomas vienas iš nepalankiausių, todėl, kad meilės ir vedybų planeta Venera paeiliui sudarys ilgalaikius ryšius su nepalankiomis vedybinėms sąjungoms planetomis – Uranu, Plutonu ir Saturnu. Todėl geriausia būtų išsirinkti vestuvių datą šį mėnesį bet kurią dieną po vasario 23.

Kovas

Nepalankios dienos oficialiai įforminti santykius: 9, 10, 16, 24 dienos. O palankios vestuvių dienos : 3 – 7, 11 – 15, 18 – 23, 25 – 31. Nuo kovo 28 iki 31 dienos vėl kiek prasivers „Pelenės vartai“, todėl susituokę tomis dienomis, turi puikių galimybių pragyventi kartu iki paskutinio atodūsio.

Balandis

Nepalankios dienos santuokos įregistravimui laikomos mėnesio 1-23 dienos dėl Merkurijaus retrogradinio judėjimo, kuris įneš chaoso ir pradės nesisekti. Todėl įforminti santykius santuokos rūmuose be jokių problemų ir pasekmių gali tik tos poros, kurių asmeniniuose horoskopuose yra analogiška Merkurijaus padėtis.

Gegužė

Atmetus liaudiškus prietarus, tai tas mėnuo itin palankus kurti šeimą. Vis dėlto reikėtų ignoruoti šio mėnesio 10 dieną. Užtat sėkmingos vedyboms šio mėnesio dienos: 1 – 18, 20- 31. O 20-26 šio mėnesio dienomis Veneros ir Marso planetos susitiks, todėl susituokus tuo periodu, galėsite ilgai mėgautis abipuse meile ir šeimine laime. Beje, tyrimo duomenimis, santuoka, sudaryta gegužės mėnesį, išyra rečiau nei bet kurį kitą mėnesį.

Birželis

Geriau šį mėnesį vestuvių nereikėtų kelti, kadangi jis laikomas visiškai nepalankiu. Šio mėnesio pirmą dieną vėl įvyks saulės užtemimas, o birželio 15 dieną – Mėnulio užtemimas. Taip pat nepatartina tuoktis prieš dvi savaites iki užtemimo ir praėjus dviems savaitėms po užtemimo.

Liepa

Liepos 1 dieną vėlgi įvyks saulės užtemimas, todėl reikėtų susilaikyti nuo apsilankymo santuokų rūmuose 4 savaites: 2 savaites iki užtemimo ir 2 savaites po užtemimo. O antra mėnesio pusė visiškai tinkama atšokti vestuves. Žodžiu, išsirinkti vestuvių datą rekomenduojama bet kurią dieną po liepos 23 dienos.

Rugpjūtis

Šis šiltas vasaros mėnuo iš esmės visiškai netinka vestuvių iškilmėms, išskyrus pirmąsias ir paskutines mėnesio dienas. Geriausios šio mėnesio dienos susituokti: 1, 2, 27, 28, 29, 30. O nepalankiausios dienos: nuo 3 iki 26 imtinai (tai eilinis Mėnulio retrogradiškumo periodas) ir 31.

Rugsėjis

Didesnę mėnesio dalį Venera suformuos nepalankią poziciją su Uranu, todėl tuo periodu sudaryta santuoka ilgainiui gali baigtis skyrybomis. Palankiausios šio mėnesio dienos: 1, 22, 24, o nepalankiausios: 6, 7, 8, 13, 14, 15, 17, 20, 21, 23, 27, 28, 29.

Spalis

Didesnę dalį šio mėnesio Venera bus Skorpiono ženkle, kur ji padarys neigiamą įtaką, todėl gali suvaidinti ne patį geriausią vaidmenį ir tarpusavio santykiuose. Nepalankios dienos vedyboms: nuo spalio 9 dienos iki mėnesio galo. O palankiausios dienos: spalio 5-8. Tačiau nepraleiskite ir „Pelenės vartų“ spalio 6- 8 dienomis, kai Venera, Neptūnas ir Hironas vėl sudarys harmoningą kombinaciją. O tos poros, kurios įformins savo santykius minėtomis dienomis, ypač spalio 7, bus laimingi visą gyvenimą.

Lapkritis

Mėnesio pradžia bus užtemdyta nepalankia konfigūracija tarp Marso ir Veneros planetų, o lapkričio 25 dieną vėl bus pastebimas saulės užtemimas. Suprantama, tą periodą ( 2 savaitės iki užtemimo ir 2 savaitės po užtemimo) reikėtų pamiršti apie santuokos registravimą. Labiau palankios dienos vestuvėms lapkričio 6-11. O ypatingų skaičių mėgėjai tikriausiai įvertins datą 11.11.11, kuri pakankamai palanki kurti šeimą. Ši diena bus Veneros įtakoje, o taip pat ir 16 Mėnulio dienos, kurios palankios sudarant santuoką.

Gruodis

Palankios vestuvių dienos: gruodžio 25- 31. O labiausiai nepalanki įregistruoti santuoką šį mėnesį – gruodžio 10-oji, nes tą dieną įvyks Mėnulio užtemimas. Pagal astrologijos kanonus užtemimas vienareikšmiškai simbolizuoja santuokos iširimą. Taip pat nevertėtų sujungti save vedybų saitais ir 2 savaites iki užtemimo bei 2 savaites po užtemimo.

Nors vestuvių horoskopas 2011 metams nėra šimtaprocentinė šeimos laimės garantija, tačiau vis dėlto vertėtų į jį atsižvelgti. Iš tikrųjų reikėtų sudaryti kiekvienam žmogui individualų horoskopą pagal jo ir išrinktojo gimimo datas. Tik atlikus išsamią analizę, orientuojantis į planetų išsidėstymą, galima būtų pasakyti tikslią vedybų datą.

 

{alfa2}