2011 m. Sausio 10 d. Pirmadienis

10 metų diena, 2 metų savaitė.

Saulė teka 08:39, leidžiasi 16:14. Dienos ilgumas 07:35. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -1 iki +1, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Pats didžiausias žmogaus gyvenimo džiaugsmas – būti mylimu, bet nė kiek nemažesnis,- mylėti pačiam. (Plinijus Jaunesnysis)

Sveikiname – Agatonus, Vilhelmus, Ginvilus, Ginviles, Vilius.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Būsite labai jautrus ir emocionalus. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti nedidelis konfliktas. Jei pasistengsite, jums pavyks įtikinti aplinkinius savo planų rimtumu ir gera valia. Tuomet turėsite galimybę kai ką pakreipti sau naudinga linkme.

Tauras – Galite gerai pasirodyti profesinėje ir mokslinėje veikloje, ypač jei reikės kitus kažkuo įtikinti, prastumti reformų planą. Būkite apdairus finansiniuose reikaluose. Dėl palūkanų, mokesčių, atlygio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

Dvyniai – Nuovokumas ir tvirtumas šiandien jums padės laimėti įtakingo asmens palankumą, apginti savo tiesą. Galbūt pagaliau gautas konkretus pasiūlymas išplėš jus iš netikrumo gniaužtų. Iš toli gali atvykti svečias arba gausite žinią, kvietimą.

Vėžys
– Panašu, kad jausite pareigą prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Palanku tartis dėl įsidarbinimo ar atlygio už paslaugą, darbą. Galbūt teks priimti svarbų sprendimą arba pasinaudoti ankstesne patirtimi ar pažintimi.

Liūtas – Su draugais, bendraminčiais šiandien nesunkiai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Tarp jų bus tokių, kurie jums gali padėti, teisingai patarti, nukreipti. Galbūt turėsite reikalų su žiniasklaida arba ką nors aktyviai reklamuosite.

Mergelė – Būsite jautrus ir kiek išsiblaškęs. Netinkama diena rimtiems reikalams spręsti. Galbūt į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai. Itin rūpinkitės sveikata, nes savo organizmo atsparumu šiuo metu negalite pasitikėti.

Svarstyklės
– Diena bus kupina smulkių buitinių rūpesčių. Tačiau jūs nebūsite nusiteikęs skubėti, įtemptai dirbti ir mieliau mėgausitės tuo, kad malonu, romantiška. Nebloga diena kūrybinei veiklai. Galite gauti kvietimą į pasimatymą ar pobūvį.

Skorpionas – Profesinė ir verslo situacija šiandien nekels nerimo, jei viskas klostysis kaip suplanuota. Kitu atveju niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus dalykiškai įpareigoja.

Šaulys – Seksis įvairaus pobūdžio organizacinė bei kūrybinė veikla. Pravartu pasidomėti artimų žmonių reikalais, užsiimti korespondencija, ieškoti reikalingos informacijos. Galite gauti rimtą pasiūlymą iš dominančio žmogaus.

Ožiaragis – Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavęs galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Patartina rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis ir neignoruoti jų poreikių.

Vandenis – Jei norite tikros asmeninės laimės, orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, įsipareigojimo, o ne į lengvabūdiškus nuotykius. Tikriausiai subrandinsite neblogą kūrybinį sumanymą ir jis bus įvertintas verslo partnerių, vadovybės.

Žuvys – Iš darbdavio arba verslo partnerio galite gauti dėmesio vertą pasiūlymą. Bet daugiausiai jėgų ir laiko šiandien atims įprasta rutina. Teks rimtai rūpintis paprastais praktiniais dalykais, namų ūkiu, sveikata, įvaizdžiu.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}