2011 m. Sausio 4 d. Antradienis

4 metų diena, 1 metų savaitė.

Saulė teka 08:42, leidžiasi 16:06. Dienos ilgumas 07:24. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -5 iki -7, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -3 iki -5, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 5-7 m/s.

Dienos mintis – Geriau būti neištikimai, nei ištikimai be noro būti. (B. Bardo)

Sveikiname – Arimantus, Arimantes, Titus, Benediktus, Arminus, Benus, Armines, Andželikas, Anželikas.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Nesivelkite į šeiminius barnius ir nespręskite sudėtingų problemų. Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Nebus palanki diena toli keliauti.

Tauras –
Nors ši diena jums palankesnė nei kitiems, tvarkant dalykinius reikalus nereikėtų pasikliauti sėkme. Šiaip jau antroji dienos pusė bus palankesnė negu pirmoji.

Dvyniai –
Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami, kadangi bus sunku tesėti duotą žodį.

Vėžys –
Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš priešingos pusės, netyčia galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai pažįstate.

Liūtas –
Galite jausti įtampą, nerimą, ir juos nugalėti nebus paprasta. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, vairuodami automobilį. Vakaras bus puikus susitikti su seniai matytais žmonėmis.

Mergelė –
Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau ir ramiau. Neatsisakykite patarimu ar veiksmu padėti tiems, kurie kreipsis. Tiesa, laikas dabar nestabilus, tad mažiau vilkitės.

Svarstyklės –
Net jei labai norėsis pasakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, neskubėkite. Juk skubos darbą velnias neša…

Skorpionas –
Viskas gali pakrypti neprognozuojama linkme, tad griežtai neplanuokite darbų. Dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali netikėtai jums kuo nors pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus.

Šaulys –
Nepasiduokite liūdesiui: būsite linkę prisigalvoti kvailysčių. Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko nauja nepradėkite ir nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Daugiau laimėsite nesistengdami visiems įtikti.

Ožiaragis –
Būsite gana energingi ir savimi pasitikintys, kalnus versite, tiesa, ne visada kur reikia ir kada reikia. Bendraudami nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Būkite atsargesni su aštriais instrumentais ir darbo technika.

Vandenis –
Jūsų ramybę ir gerą nuotaiką gali sutrikdyti neplanuoti rūpesčiai. Ypač venkite ginčų su už save vyresniais, viršesniais žmonėmis, taip pat mažiau skaudinkite mylimą asmenį (tinkamas metas palepinti dovanėle).

Žuvys –
Nereikia tikėti viskuo, ką girdite, atsiribokite nuo svetimos nuomonės. Nepriiminėkite svarbių sprendimų darbe. Nesivelkite į ginčus, konkurencinę kovą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}