Naujametinė petarda pridarė nuostolių Mažeikiškių šeimai

Naujametinės petardos ne tik kėlė šventinę nuotaiką ir žavėjo įvairiaspalviais blyksniais nakties danguje. Jos pridarė ir materialinių nuostolių bei ne vieną žmogų sužalojo.

Per langą įskriejusi petarda nuostolių pridarė Mažeikiuose gyvenančiai 55-erių S. S. Gruodžio 31-ąją 22.30 val. į jos Žemaitijos gatvėje esantį butą per langą įskriejusi petarda sukėlė gaisrą. Apdegė baldai, grindys ir kiti daiktai.

Nuostolis – 1000 litų.

Pasak Policijos departamento, naujametę naktį Klaipėdoje, Baltijos prospekte, petarda sužalojo 42-ejų vyrą. Nukentėjusysis dėl rankos piršto atviro lūžimo paguldytas į ligoninę. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Į Klaipėdos ligoninę iš Palangos dėl pirmojo laipsnio akies nudegimo sausio 1-osios naktį pateko ir dvidešimtmetė mergina. Ji paaiškino, kad tą pačią dieną (laiko ir vietos nenurodė) buvo sužalota sprogusios petardos.

Sausio 1-ąją 11.10 val. į Kauno ligoninę kreipėsi ir dėl akies traumos buvo paguldyta dar viena šventinės petardos auka. D.A. (gimusi 1971 m.) paaiškino, kad sausio 1-ąją, apie 0.05 val., Kauno rajono Vilkėnų kaime ją sužalojo atšokusi nuo žemės petarda.

 

{alfa2}