Kaip tapti idealiu vyru?

Vyrai nori  idealių moterų, o patys neretai peikia mylimosios išvaizdą ar charakterį. Moterys sudarė 10 patarimų sąrašą vyrams, norintiems tapti idealiais.
1. Ginkite savo moterį. Beveik visi vyrai galvoja, kad jie sugeba apginti moterį. Tačiau moterys vis dažniau skundžiasi, kad mylimieji vis rečiau elgiasi vyriškai.  Jei manote, kad esate tikras vyras,  tai ir elkitės vyriškai – saugokite trapias ir silpnas moteris. Nėra vyrų, vertų moters ašarų, o verti moterų neleidžia joms verkti.


2. Rūpinkitės išvaizda. Visi vyrai nori, kad moterys visada atrodytų nuostabiai, o patys dažnai būna susivėlę ir apsileidę. Jei norite, kad moteris visada gražiai atrodytų – parodykite jai pavyzdį. Tai nereiškia, kad reikėtų kartu eiti į grožio salonus, bet visada turėtumėte būti pasitempęs. Nors galbūt kūnas ir ne atletiško sudėjimo, tačiau neturėtų akių badyti ir išsišovęs pilvukas.

3. Laikykitės duoto žodžio.  Pamačiusi, kad netesite pažadų, ji tikrai ilgai neverks, o jumis nusivils. Gresia skyrybos.

4. Supraskite moterų kalbą.  Kodėl visus  merginų „ne“, vaikinai ir priima kaip „ne“. Juk moteriškas „ne“ labai dažnai reiškia „tikėtina“. Taip sakydamos, merginos tiesiog nori, kad atkreiptų į jas dėmesį.

5. Būkite dėmesingas. Kodėl, kai vaikinai neatsiliepia į skambučius ar neatsako į SMS – tai „jie užimti“, o jei merginos nebeskambina, tai jie pradeda nerimauti, jog ji neištikima.  Juk nesunku atsiliepti ir pasakyti, kad esate užimti ir vėliau paskambinsite.

6. Gerbkite moterį. Kai merginos nuolat lyginamos su kitomis, jas tai labai erzina! Juk jos nelygina partnerių su savo buvusiais, kino herojais, sporto klubo treneriais, draugių vyrais ir t.t. Todėl vyrai turėtų liautis kalbėję, kad draugės figūra gražesnė,kad jo mama gamina skaniau, o buvusi draugė nerūko. Juk moterys priima vyrų trūkumus, kompensuodamos juos jų pranašumais. Taip ir jie turėtų elgtis.

 7. Sakykite „Myliu”. Gana dažnai kartojama frazė „aš tave myliu“ skamba tik iš moters lūpų. O vyrai sako: „ koks seiliojimasis. Jei esu šalia – tai ir myliu.”  Tai – netiesa! Galima būti greta ir nemylėti, net neapkęsti! Todėl moterai  reikia priminti, kad vyras ją myli.

8. Džiaukitės moters pasiekimais. Neretai vyrai nesidžiaugia moterų pasiekimais. Sako, kam to reikėjo? O juk viską moterys daro būtent dėl jų. Jei jos  susirado darbą ar net pakilo karjeros laiptais, negi sunku tiesiog pasidžiaugti kartu ir palaikyti? Patikėkite, jos nenori jūsų žeminti ar menkinti, o trokšta būti lygiavertės su jumis!

9. Būkite savarankiškas. Мoterys nėra vyrų asmeninės auklės! Taip, jos gali padėti jiems užsisegti striukę arba užrišti šaliką, bet taip jos parodo savo rūpestį. Tačiau jos neprivalo nuolat galvoti, ar vyras  pavalgęs, ar švariais drabužiais apsirengęs. Moterys neturi kištis, juo labiau spręsti vyrų problemų. Jos gali tik pasakyti, ką pačios darytų būdamos jų vietoje ir ką jaustų, atsidūrusios tokioje situacijoje.

10. Tobulėkite. Verčiau nepameskite galvos dėl naujo automobilio, o siekite tapti geresniu specialistu.

 

 

{diena2}