2011 m. Sausio 2 d. Sekmadienis

2 metų diena, 52 metų savaitė.

Saulė teka 08:42, leidžiasi 16:03. Dienos ilgumas 07:21. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -2 iki -4, debesuota, sniegas. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -2 iki -4, debesuota, sniegas. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Protingam užteks ir užuominos. (Terencijus)

Sveikiname – Bazilijus, Grigalius, Mažvydus, Gailutes, Fulgentus, Stefanijas.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Gali tekti tvarkyti su ryšiais, technika, statybomis susijusius reikalus, ruošti reikiamą informaciją, instruktažą. Panašu, kad sėkmingai pasinaudosite aplinkinių patarimais. Tik venkite skleisti apkalbas.

Tauras –
Užteks rūpesčių namuose. Visiems reikės jūsų dėmesio, globos. Tačiau ir jums patiems norėsis atsiremti į tvirtesnį petį, svajosite apie stabilumą, komfortą. Nepiktnaudžiaukite svaigalais: gresia apsinuodijimai.

Dvyniai – Trokšite daugiau įtakos ir pripažinimo. Tai gali suteikti sceninė, kūrybinė veikla. Pernelyg nelepinkite vaikų ir neleiskite, kad jie jumis manipuliuotų.

Vėžys –
Būsite energingas ir kūrybingas. Labiau parūps įvaizdžio klausimai. Skirkite dėmesio ir sveikatai, ne vien išorei. Iš pažįstamo žmogaus ar giminaičio galite gauti keistoką žinią.

Liūtas –
Neišvengsite konkurencinės kovos, kad ir kokia sritis jums būtų aktuali – mokslo, darbo, pramogų verslo, kūrybos, meilės. Tai didins azartą ir norą stengtis. Net jei teks kažkam nusileisti, jums pavyks šio to naudingo išmokti.

Mergelė –
Galimos išlaidos, susijusios su pobūviu, pramoginiu renginiu. Kils noras eksperimentuoti jausmų srityje, improvizuoti, žaisti. Per lengvabūdiškumą galimas nuostolis.

Svarstyklės –
Šiandien būsite nusiteikęs filosofuoti, gilintis į politikos, švietimo ir mokslo temas. Galite domėtis įstatymais, ieškoti teisybės. O galbūt aktualu bus gerai pasirodyti viešumoje, nepriekaištingai reprezentuoti veiklą. Saugokite sveikatą.

Skorpionas –
Būsite dalykiškas, pareigingas, todėl plušėsite iš širdies. Gali būti prasitarta apie numatomą reformą darbe. Vakare į paviršių gali iškilti jūsų arba partnerio klasta, melas. Nekaip pasijusite ir tuo atveju, jeigu nepavyksta išsiaiškinti santykių.

Šaulys –
Tai susitikimų su draugais bei naujų pažinčių diena. Visur būsite kviečiamas, laukiamas. Viskas būtų gerai, jei nekiltų įtarimų, kad kai kas stengiasi jumis pasinaudoti mainais nesiūlydamas nieko. Rizikinga skolinti ir skolintis.

Ožiaragis – Gana palanki diena meniškų polinkių asmenims, religinių organizacijų atstovams, įvairiems filantropams bei laukiantiems pagalbos iš labdaros ar medikų. Kita vertus, patikliai galite susižavėti abejotina teorija, įtartinos moralės asmeniu.

Vandenis –
Jūsų asmeninė iniciatyva atsigaus, perimsite vadžias į savo pasitikinčias rankas. Šiandieniai susitarimai gali būti gana reikšmingi, o pasiūlymai – įdomūs. Vakare prisidarysite problemų, jei skleisite nepatikrintą informaciją ar ja patikėsite.

Žuvys – Sugebėsite sumaniai derėtis. Gali atsirasti darbelis, užsakymas, kuris neblogai apsimokės. Tačiau vakare sutikto pažįstamo pažadai greičiausiai bus tušti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}