2010 m. Gruodžio 19 d. Sekmadienis

353 metų diena, 50 metų savaitė.

Saulė teka 08:38, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:13. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -7 iki -9, debesuota, sniegas. Vėjas pietų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -8 iki -10, debesuota, sniegas. Vėjas pietų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Gyventi be jų (moterų) taip pat sunku, kaip ir su jomis. (Aristofanas)

Sveikiname – Rufus, Urbonus, Gerdvilus, Rimantes, Darijus.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Turėsite nemalonumų, jei laiku neįvykdėte prisiimto įsipareigojimo, nuvylėte pažįstamą žmogų. Profesinės atsakomybės našta gali priversti priimti svarbų sprendimą. Vakaro renginys žada daug įspūdžių. Galima jaudinama staigmena.

Tauras –
Diena pasižymės aktyviais kontaktais, bet ne visi džiugins. Galite jaustis nesuprastas arba tyčia vedžiojamas už nosies. Kita vertus, vakare jūsų akiratyje pasirodys asmuo, kurio nesitikėjote išvysti. Arba į gerą pakryps kažkoks reikalas.

Dvyniai –
Galimi išgyvenimai dėl neišsipildančių lūkesčių, pakrikusių ateities planų arba dėl sveikatos. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, santykių aiškinimosi. Dėl netikėto palaikymo ir komplimentų vakare pasijusite tvirčiau.

Vėžys – Rytas nervingas, kur bebūtumėte – darbe, namuose ar gatvėje. Aplinkiniais gali aušinti jūsų entuziazmą, nepritarti tam, ko siekiate. Geriausiu atveju, palaikymo sulauksite iš namiškių. Ypač jei jiems ką nors šaunaus nupirksite ar pasiūlysite.

Liūtas –
Galite susižavėti tuo, kas panašu į lengvą pasipelnymą ar meilės nuotykį. Rytinė rizika nieko gero nežada. Tačiau vakare seksis geriau – iš sceninių, sportinių pasirodymų, žaidimų galima tikėtis naudos, azarto. Džiugins ir meilė.

Mergelė – Nuo pat ryto intensyviai bendrausite. Kontroliuokite savo kalbą, nes lengva bus pasakyti, ko nederėtų, ir patekti į nemalonę. Turbūt nerimausite dėl artimo žmogaus ar savo sveikatos. Vakarop galite sulaukti netikėto svečio, naujienos.

Svarstyklės –
Iš ryto būsite dirglus, tykos nesusipratimai. Norėdamas pagerinti asmeninius santykius, turite išmokti dalintis ir suprasti. Akivaizdu, kad nieko neduodamas, nieko ir negausite. Pretenzijos čia nepadės. Vakaras gali būti aistringas.

Skorpionas – Ryte nuotaiką drums aktualijos, susijusios su mokesčiais, pinigais, verslo sunkumais. Į vakarą vis labiau rūpės pramogos, kūryba, romantika, seksas. Jei jūsų veikla, susijusi su šou verslu ar sportu, produktyviai padirbėsite.

Šaulys –
Iš pat ryto užgrius keblūs darbiniai rūpesčiai arba nedžiugins savijauta. Jūsų teisybės ir nuomonės beveik nebus paisoma. Laimei, į vakarą situacija gerės. Pasijusite vertinamas, kompetentingas, gausite laukiamą atsakymą, prisipažinimą.

Ožiaragis –
Šiandien tikriausiai spręsite emocines ir kitas artimųjų problemas arba aiškinsitės savo santykius su partneriu ar kolega. Neišvengsite kankinančių įtarimų, abejonių. Rizikinga afera gali baigtis liūdnai. Vakaras smagesnis, bet rizika išlieka.

Vandenis –
Šiandien iki pat vakaro galvą suksite dėl finansinių reikalų, mokesčių. Nuostolį galite patirti, jei buvote įsivėlęs į spontanišką verslo ar seksualinę avantiūrą. Atsakomybę gali tekti prisiimti už vaikų eibes. Vakare galima maloni staigmena.

Žuvys –
Pirmoji dienos pusė gana sunki – tykos nesusipratimai, į paviršių kils klaidos, slaptos intrigos, sveikatos problemos. Į vakarą situacija gerės. Galimi kontaktai su užsieniečiais. Galbūt atsiras slaptas gerbėjas.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}