2010 m. Gruodžio 22 d. Trečiadienis

356 metų diena, 51 metų savaitė.

Saulė teka 08:40, leidžiasi 15:54. Dienos ilgumas 07:14. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -7 iki -9, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -6 iki -8, debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Nemesk kelio dėl takelio. (Liaudies išmintis)

Sveikiname – Rimbertus, Gedvydus, Doviles, Zenonus, Ksaveras, Anas.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Geriausia likti stebėtojais, jūsų pozicija turi būti pasyvi. Nesiimkite jokių atsakingų darbų, tinginiaukite, ilsėkitės. Apdairiau vairuokite automobilį.

Tauras –
Šiuo metu derėtų įsidėmėti, kad per didelis altruizmas, užuojauta pakenks: stenkitės suprasti ne tik kitus, bet ir save.

Dvyniai –
Nurimkite, stebėkite, tačiau nieko neimkite giliai į širdį. Nepalankus laikas priimti svarbius verslo sprendimus. Bus pavojinga priekaištauti savo porai: galite sukelti rimtą skandalą.

Vėžys –
Neskubėkite: šiandien tikrai nereikia siekti visko atlikti ir visur suspėti. Ypač neskubėkite įsipareigoti tvarkydami finansinius reikalus. Venkite ginčų su draugais.

Liūtas –
Pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių. Jei teks bendrauti, nepraraskite savitvardos. Blogas laikas aktyviai veiklai.

Mergelė –
Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite azartui, draugų ar partnerių nuomonei. Būkite atidesni vaikams, ypač paaugliams, daugiau dėmesio skirkite tėvams.

Svarstyklės –
Šios dienos informacija nors ir nemaloni, bet reikalinga ateičiai, kad būtų priimtas tinkamas sprendimas veikloje. Tiesa, derėtų atidėti apsisprendimą.

Skorpionas –
Nieko neteiskite, nesmerkite: juk juokiasi puodas, kad katilas juodas. Vertinkite gerus santykius su partneriais, sutuoktiniu, antraip priešų sparčiai padaugės.

Šaulys –
Sudėtingas laikas, nerizikuokite. Saugokite savo sveikatą, gerus santykius. Jei negerai jaučiatės, likite namie. Kad ir su kuo bendrautumėte, neprovokuokite konfliktų.

Ožiaragis –
Na, tarsi atsipeikėsite, atsivers akys. Ims atrodyti, kad pagaliau viską supratote. Gal ir taip, bet kol kas tikrai ne pats tinkamiausias laikas priimti ilgalaikius, lemtingus sprendimus. Nepervertinkite savų galimybių, daug neužsigriebkite.

Vandenis –
Pasisaugokit provokacijų. Nereikia kovoti už principus, ko nors prašyti. Nesiimkite svarbių darbų, didesnė tikimybė suklysti.

Žuvys –
Laukia permainos, gal tik ne tokios, kokių tikitės. Tad nors ir reikia puoselėti viltį bei gerąsias svajones, planuokite lanksčiau. Nieko rimta nesiimkite.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}