2010 m. Balandžio 09 d. Penktadienis

99 metų diena, 15 metų savaitė. 

Saulė teka 06:35, leidžiasi 20:08. Dienos ilgumas 13:33. Delčia.

Oro temperatūra dieną +8 iki +10, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +3 iki +5, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Tėvas yra gamtos dovanotas bankininkas. (PRANCŪZŲ PATARLĖ)

Sveikiname – Paladijus, Aurimus, Dalias, Kleopus, Gitanas, Gitanus.

Dienos horoskopas:

Avinas – šiandien bendravimą šiek tiek ribokite, kad išvengtumėte nemalonumų. Pravartu pasidžiaugti gamta arba pagal savo skonį bei pageidavimą susitvarkyti namus, paeksperimentuoti virtuvėje.

Jautis – palankus laikas sutvirtinti draugystės ryšius, užmegzti romantiškas pažintis. Gali atakuoti seksualus gerbėjas. Šeimoje taip pat nenuobodžiausite. Galbūt visi drauge nuspręsite kažką keisti, kad gyvenimas taptų džiugesnis ir šviesesnis.

Dvyniai – gera diena, jei ieškote darbo, siekiate pripažinimo arba vykstate į kelionę tikėdamiesi atgauti jėgas, pataisyti sveikatą. Galite sėkmingai pakeisti įvaizdį, tad patartina apsilankyti grožio ar madų salone.

Vėžys – svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su oponentais, konkurentais. Padidės sportinis azartas, polinkis rizikuoti. Įmanomas dalykas, kad susižavėsite, įsimylėsite arba jus viliote vilios nauji atradimai, neišbandyti potyriai.

Liūtas – yra vilties, kad teigiamai išsispręs reikalas, susijęs su pinigais, turtu. Ramybę gali drumsti meilės abejonės, tačiau panašu, kad jas pavyks išsklaidyti ir net sukurti romantišką atmosferą. Saugokite nuo pavojų vaikus.

Mergelė – palankus metas juridiniams reikalams tvarkyti, taip pat vykti į užsienį, kelti kvalifikaciją, užmegzti ryšius su užsieniečiais, užsiimančiais panašia veikla. Noras nuveikti kažką nepaprasto, padaryti įspūdį tikriausiai bus išpildytas.

Svarstyklės – kažkokie profesiniai, finansiniai pokyčiai gali nulemti tolesnę jūsų veiklą. Pasistenkite ne tik naudotis geromis progomis bei įtakingų asmenų palankumu, o ir patys būti naudingi. Pagelbėję kitiems, pajusite didelį energijos antplūdį.

Skorpionas – intriguojamo pasiūlymo tikėkitės iš simpatiško ir dosnaus asmens. Galbūt tarpininkaujant draugams kažkokie jums svarbūs santykiai vėl atsinaujins, taps spalvingesni. Galite atverti širdį patinkančiam žmogui.

Šaulys – šiandien neblogai seksis su labdara, medicina, menu, mistika susiję reikalai. Kitokiai veiklai stigs energijos ir racionalumo. Jei įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti, pafantazuoti.

Ožiaragis – romantikai, pramogoms skirsite nemažai laiko. Tačiau ir darbai neturėtų nukentėti. Energija, optimizmas, o gal meilė suteiks sparnus, todėl gana lengvai sugebėsite įgyvendinti kai kuriuos svarbius planus, sumanymus.

Vandenis – galbūt gausite netikėtą pasiūlymą, susijusį su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu. Kažkokia prasme pasijusite turtingesni, nebe taip neramiai žvelgsite į ateitį, perspektyvas.

Žuvys – šiandien užsimezgusios pažintys gali suteikti daug džiaugsmo, o kartu ir naudos. Diena palanki prekybai, komercijai, reklamai, įvairiems komunikaciniams reikalams ir viskam tam, kas sutvarkoma telefonu, internetu.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}